Hideo Kojima kiszáll a MGS sorozatból

  • Írta: Daks
  • 2005. szeptember 18.
  • Érdekesség
Link másolása
Hideo Kojima, az utánozhatatlan Metal Gear Solid világ megalkotója a mai Tokyo Game Show-n bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból.
Hideo Kojima, az utánozhatatlan Metal Gear Solid világ megalkotója a mai Tokyo Game Show-n bejelentette, hogy kiszáll a sorozatból.



"A negyedik rész immáron az utolsó Shinkawa-nak és nekem" - mondta, mellyel bebizonyosodott, hogy nem az egyedüli fejes, aki elhagyja a sorozatot: Youji Shinkawa dizájner is követi őt. Azért összeesni nem kell, megnyugtatott mindenkit, hogy még nem vonul nyugdíjba, hanem kollégájával együtt egy teljesen új sorozat megalkotásán munkálkodnak.


Ugrás a galériához

A MGS5 amúgy nem az első rész lesz, melyben Kojima nem vesz részt, mivel eredetileg nem tervezett folytatást a játéknak, így a kiadó nélküle csináltatta meg azt. Miután látta, hogy a Solid Snake nem hozza az eredeti minőséget, visszatért a Konami-hoz. Várhatóan most nem lesz így, hiszen Kojima nagyon elfoglalt lesz az új projectekkel...
3.
3.
fojesz
Mivel én csak az SC-t próbáltam így látatlanban arra tenném a voksom, viszont az mGSről is csak jókat hallottam.
2.
2.
Ca$h
Azt en is lattam, nagyon jo volt! Egyebkent elegge nehez eldonteni szerintem, hogy melyik a jobb, az MGS vagy a Splinter Cell... :/ De ha valasztani kell, akkor inkabb mind a ketto mellett szavaznek... ;)
1.
1.
Shifty
Nekem elég volt megnézni a TGS-en közzé tett múvit, hogy tudjam kár érte:(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...