Késik a The Lord of the Rings Online új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 24.
  • Csúszás
Link másolása
A vártnál csak valamivel később válik elérhetővé a The Lord of the Rings Online legújabb kiegészítője, a Riders of Rohan. Az MMORPG történetének legnagyobb adaléka azért csúszik, mert a fejlesztők a bétateszt során érkezett visszajelzések nyomán szeretnének még finomítani az anyagon.

Bár a Gyűrűk Ura Online egy ideje free-to-play modellben működik, ez nem jelenti azt, hogy a nagyobb kiegészítőkért cserébe ne lehetne pénzt kérni - ezért is van létjogosultsága az MMORPG szempontjából az olyan kiegészítőknek, mint amilyen a Riders of Rohan is lesz.

A Turbine szerint a Riders of Rohan a The Lord of the Rings Online eddigi legnagyobb kiegészítője, a fejlesztők le is tették a kisdobosesküt, hogy nem fogják elszúrni. A hivatalos blogon megjelent bejegyzés szerint a bétateszt rendkívül sikeres volt, az ipari mennyiségű rajongói visszajelzés alapján pedig igyekeznek jobbá tenni a játékot.

Ez viszont idő: a korábbi tervekkel ellentétben csak október 15-én válik elérhetővé az új kiegészítő, addig remélhetőleg tökéletesre csiszolódik a játék. A Riders of Rohan előrendelhető, aki előre bizalmat szavaz a készítőknek, 500 Turbine Pontot és mindenféle ingame finomságot kap cserébe, amit szeptember 5-től aktiválhat.

4.
4.
QuartoDestra4
#2: ...Miért, az még mindig csak egynek számít ;D
3.
3.
markoci555
hát ha finomítanak rajta akkor szerintem megéri váratni az embereket
2.
2.
Stranger
Egy több személyes bazi nagy olifánt is kéne, höhö...
1.
1.
COG gear01
kár hogy csúszni fog már nagyon várom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...