Megvan a Battlefield 3: Armored Kill dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 27.
  • Megjelenés
Link másolása
A DICE végre közölte a Battlefield 3 legújabb tartalmi bővítésének megjelenési dátumát. A masszív tankcsatákra és légi harcokra koncentráló Armored Kill-t természetesen a Premium előfizetéssel rendelkezők kapják meg leghamarabb, azon belül is a PS3-as játékosok. Nincs kecmec.

Az Armored Kill öt új vezethető járművet kínál, s összesen húsz, járműspecifikus megnyitható extrát. S ehhez tágas pályák dukálnak: a Death Valley lesz a leghatalmasabb a frencsájz történetében. Új játékmódot is találunk a csomagban, a Tank Superiority szintén a járműves harcot helyezi előtérbe.

A DLC-t a Battlefield 3 Premium-előfizetői kapják meg a leghamarabb, extra költség nélkül. A PlayStation 3-tulajok szeptember 4-én, míg a PC-sek és a Xbox 360-asok szeptember 11-én. S mi a helyzet azokkal, akiknek nincs extra hozzáférése? Náluk szeptember 18-án indul a móka PS3-on, míg más platformokon szeptember 25-én. A kiegészítő 15 dollárba kerül vagy ennek megfelelő MS pontba.

18.
18.
frenkyboyhun
Nemtudjátok mikor jön ki ps3-ra a battlefield 3 premium mert elvileg az tartalmazni fogja az AK-t. Jah és h mennyi lesz kb.?
17.
17.
RaZe_G'
Pont ilyen pályák hiányoztak. :D
Az Armored Shield-nek Caspian Border beütése van:D
Várjuk 11.-ét :)
16.
16.
Emerico_HU
Már nagyon várom és már 4. játszhatok is vele :)
15.
15.
robogo98
két vágyam teljesül lesz igazi éjszakai pálya (mert szerintem a terran higway nem az) és lesz havas pálya
14.
14.
Uhu123
Nem a Death Valley lesz a legnagyobb, hanem a Bandar Desert. A forrásoldalon írták el!!
12.
12.
gerappa
#11: Mármint a Sony részéről
11.
11.
gerappa
Mintha amiatt az egy dlc miatt szaladnék hogy megvegyem az egész hóbelebancot PS3-ra... Hát emiatt nem fognak megugrani a PS3 eladások. Egyszerúen fölösleges pénzkidobás.
10.
10.
Cuppak
#9 Igen, az a fő platform játékmenetben stb.. :) de a dlc ps3-ra jön ki hamarabb
9.
9.
atesz89
Nem értem ezt a PS3mas megjelenést.Semmi gondom a PS-esekkel.De nem úgy volt h a BF3nál a PC a fő platform? Vagy csak én emlékszem rosszul rá?
8.
8.
Donpedro
#7: Fizetett a Sony az időbeli exkluzivitásért. Örülj neki hogy csak egy hét, nem pedig egy hónap mint a Micro$oft és a CoD esetében :)
7.
7.
alexcargooo
egyet nem értek...mit tettek a ps3-asok hogy ők nem is 2 hanem 3 héttel előbb megkapják??küldtek egy ajándékcsomagok a DICE-nak tele csokival vagy mi??
5.
5.
gerappa
Rohadt jó lesz. Szinte csak a tankokkal nyomom és rohadt jó lesz ez az új szupernagy pálya... heil tanks!
és egy jótanács:
15 zöldhasú, az itt a régi kontinensen egyenlő 15 juróval... Még jön 3 kiegészítő. Az 3x15 eurócska... Anyagilag jobban jártok, ha becsattogtok a pl a konzolkuckóba és elhozzátok a premiumot 8500-ért.
4.
4.
robogo98
3.
3.
anonymus26
Már nagyon várjuk!!!!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...