Szeptemberben jön a Trine 2: Goblin Menace

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 31.
  • Megjelenés
Link másolása
Végre kőbevésett dátummal gazdagodhatnak a Trine 2-fanok. A Goblin Menace kiegészítőben hat új pálya várja a rajongókat, melyek egy új kampány részei. A Frozenbyte varázslatos platformjátéka új rejtélyekkel és fejtörőkkel várja az okos tündérmesék rajongóit. Lehet tapsikolni!

A jövő héten landol a Trine 2: Goblin Menace kiegészítő a Steamen, ám ha a Collector's Editiont birtoklod, akkor már most is belevetheted magad az új kampányba. A Frozenbyte bejelentette, hogy a nagyközönség számára szeptember 6-án válik elérhetővé a csomag, melyben hat új pályát találunk, s amiben minden karakter új képességekkel gazdagodik - ezeket az alapjátékban is felhasználhatjuk egyébként.

Az expanzió 7 euróba fáj, ám egy ilyen lebilincselő hangulatú játékért ez az összeg szinte smafu. A gyűjtői kiadás tulajdonosain tesztelték a Goblin Menace-t: nem csupán tartalmi bővítésről beszélhetünk, hanem játékmeneti és technikai finomításokat is kapunk. A linuxos és Mac-es verzió valamikor a PC-s kiadás után lát napvilágot, a konzolos változatokról nincs hír. Annyi biztos, hogy a Wii U-s Director's Cut alapból tartalmazza majd a Goblin Menace-t.

4.
4.
Quent1n
Jöhet de aztán Trine 3-at várnék, új főszereplőkkel és kicsit erősebb sztorivonallal :)

Igazából szerintem látva a Trine sikerét, most jöhetne egy Lost Vikings remake ilyen grafikai/fizikai színvonalon. :)
2.
2.
PBalazs
Ja oké. Még egyszer elolvastam a végét és már látom a választ a kérdésemre.
1.
1.
PBalazs
Konzolos megjelenésről semmi hír? Hiszen aki megvette ps-re vagy box-ra, (Mint én.) és ezt is ki szeretné próbálni, annak még egyszer ki kell fizetnie a játékot amit már egyszer megvett, hogy a kieghez is hozzáférjen?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...