Splinter Cell: Blacklist - lopakodj szellem módjára!

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Ütős és végletekig higgadt játékmeneti felvétel landolt az új Splinter Cellből. A Blacklistet számos módon játszhatjuk végig: ha akcióra vágyunk, fedezékből-fedezékbe lavírozhatunk végig a pályákon, szorgalmasan irtva a rosszfiúkat, de létezik a megfontolt lopakodós stílus is. Lássuk!

A legújabb gameplay felvétel az ún. Ghost Style-t mutatja be, azaz láthatjuk, amint Sam szellem módjára lopakodik végig a pályán. S ez csupán az egyik módja az alkalmazható taktikáknak, öröm lesz mindent felfedezni. Minimum két végigjátszás benne van a Splinter Cell: Blacklistben, amely 2013 tavaszán lát napvilágot PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

13.
13.
Mathia$
Sam Fisher megtanult ezennel úgy lopakodni, mint a Snake familia és úgy mászni, mint Ezio és Altair. :D
KELL!
12.
12.
Nebuloid
#11: És az AI is pre-alpha-ban van, amit ugyancsak elmondott :)
11.
11.
gucho
10.
10.
Necreon
#1: Pre-Alpha build, egy rakás animáció és miegymás hiányzik, el is mondja.
9.
9.
markoci555
a plinter cell mindig is a lopakodásról szólt:)
8.
8.
Daca
jó kis anyagnak tűnik, de először a Hitmanre vagyok kiváncsi
7.
7.
KhamÛl
Nekem nagyon tetszik! És örülök hogy visszakerült ez a játékmód! Hiszen a Splinter Cell-t pont azért szerették sokan mert nem az agyatlan gyilkolászásról szólt! (Persze lehetett benne azt is csinálni ha valaki azt akarta!) De nekem pont az tetszett az egész sorozatban hogy úgy toltam ki egy-egy játékot hogy kb:3-szor vettem csak elő a fegyvert és akkor sem pont azért hogy gyilkoljak!
6.
6.
McDuff
ebben a részben csak ez az egy pálya lesz?:P
viccet félretéve,a Conviction-nel elmentek egy teljesen más irányba,ami nem feltétlen volt rossz,nekem tetszett,ahogy a 4.,3. és 2. rész is(ezekhez volt szerencsém).ez most olyan aranyközépútnak tűnik,hátha majd pont ettől lesz ez a legjobb része a sorozatnak!
5.
5.
KeXxX
azért az nem is olyan biztos hogy majd mindenki végig tudja csinálni ugyan így. és kifejezetten örülök annak hogy ugyan azt a videót mutogatják, és így ezáltal nem spoilerezik el az egész játékot.
1.
1.
giga321
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...