Első képeken a Dead Island: Riptide

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 1.
  • Képek
Link másolása
Önálló folytatással jelentkezik hamarosan a Dead Island. A Riptide alcímmel felvértezett zombis cím újra a forró trópusokon játszódik - e szempontból a játék nem hazudtolta meg elődjét. Az első ingame képek már napvilágot láttak: visszatérő szereplők, pusztító járvány és pálmafák. Ez már tuti!

Javában zajlik a PAX Prime 2012 rendezvény, ahol a Techland is képviseltette magát a Dead Island: Riptide-dal, és ahol új információkat osztott meg a nagyközönséggel.

A túlélők csoportja egy teljesen új szigeten találja magát, amit a monszun erősen megtépázott: mindenütt életveszélyes mocsarakat és árvizet találunk. A produktumban fejlett időjárási rendszer kapott helyet, így változatos körülményekre számíthatunk. Víz tetején úszkáló, oszladozó tetemek és tántorgó zombik rontják az amúgy sem rózsás helyzetet. Lássuk az első képeket!


A természeti elemek néhány túlélőt teljesen elzártak a külvilágtól, sok esetben az lesz a feladatunk, hogy az ártatlanokat kimentsük. A lengyel stúdió képviselője megerősítette, hogy áthozhatjuk a karakterünket az első játékból a Riptide-ba - persze csak akkor, ha még nem töröltük le a mentéseinket.

Megjelenési dátum még nincs.

12.
12.
Bré
Én még mindíg játszom az eső részével, csakis co-op módban haverommal, nekünk nagyon bejön a műfaj meg minden egyes hibája is és örültünk hogy lecserélhettük már a jó régi cod5 zombie módot mert azt már untuk:D izgalmasan várom ugyanakkor elég nagy valószínűséggel nem menne el számomra ez így ahogy most látom mert ugyanaz mint a másik... igaz hogy lényegében az esztelen zombi gyilkolásért játszom (jobb mint a cod) igen lehet kicsit beteges de kocka létemre csak így készülök a zombie apokalipszisre:S Esetleg a játék így elsőre nekem max egy kiegészítőnek menne el... Bármi is lesz azért 1 esélyt kap mint a többi is:)
11.
11.
giga321
#10: Arról nem beszélve ha magunknak csináltuk a speckó fegyvereket minek fizetek érte? Am szerintem is jó game csak idő után borzalmasan untam és monoton volt.
10.
10.
Giga0509
Nekem tetszett az egy,csak túl hamar el használódtak a fegyverek.Felfejlesztettem,megjavítattam a fegyverem marha drágán,aztán le csaptam vele 2 zombit és már tönkre is ment.
9.
9.
sleki666
Juhé!! Nekem egyik kedvenc játékom volt az első, a hibáival együtt.
8.
8.
markoci555
képek közt van jó meg rossz, majd meglátjuk a dolgot
6.
6.
5T3V3N
#3: Nem csapkodósdi hanem csapatosdi.. :D Figyeljünk oda mit olvasunk. A folytatás meg... Már mindenhol folytatások..._.
5.
5.
KENKILL
Visszatérő szereplők? Ez most komoly? Nem játszottak ezek a Left 4 Dead-el? Pff...
4.
4.
koffein
Hát nagyon remélem, hogy a karakterek mozgásán meg arcmimikáján javítanak sokat mert így első ránézésre elég üres tekintetüek itt is.
Meg ezt a majom futást remélem lecserélik rendes emberi mozgásra mert ez nevetséges volt.
http://www.youtube.com/watch?v=F01daDbmx8Q&playnext=1&list=PL1211C2CFB3F82C5F&feature=results_video
3.
3.
NemTudomMiLegyen
#2: Minek? Majd a FC3-ban olyan játékmenet lesz, itt viszont maradjon meg a csapkodás mintsem 1000 zombi halomra lövése.
2.
2.
balint23h
Ez első ránézésre ugyanaz lesz mint az egy. Ezt a csapatosdit meg kár erőltetni. Sokkal jobban illene ehhez egy Far Cry típusú játékmenet.
1.
1.
szuja
jól hangzik, de akkor a játékmenet csiszoljanak kicsit
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...