Új játékmeneti felvétel a Tomb Raiderből

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 3.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén tartották Seattle-ben a PAX Prime 2012-t, ahol kint volt a Tomb Raider demója is. Bár a friss gameplay videó gyakorlatilag ugyanaz, amit az idei rendezvényeken már láthattunk, de fény derül Lara megszerezhető képességeire is, ha jó helyen állítod meg a mozgóképet.

Lara Croft talpraesett csaj fiatal kora ellenére is: csapdába esve is feltalálja magát, íjjal vadászik állatokra, ám a legnagyobb veszélyt mégsem a természet jelenti rá, hanem a gazfickók. Megúszott egy nemi erőszakot, s jól odacsap az ellenségnek. Csekkoljátok a PAX Prime 2012-ről származó gameplay felvételt, melyben fény derül a leányzó képességrendszerére! Köszönjük, turi!

26.
26.
Giggsy
#25: Nem az jött le, hogy rossznak minősíted, csak kicsit viccesen hatott, hogy neked az eddigiek nem tetszettek és azért kell megújulnia a szériának. Ezért hoztam fel a GTA-t példának. Nekem nem jött be, ezért nem is játszom vele. Ezért is nem értettem, hogy ha neked nem tetszettek az eddigi részek, akkor minek játszottál vele egyáltalán.
25.
25.
Jinbobo
#22: Nem leszolni akartam az eddigi Tomb Raidereket, csak szerintem ez a megujulás jót tesz neki. Legalábbis nekem ez az Uncharted hasonlóság tetszik.
A régi részei nekem annyira nem jöttek be, de attól még neked tetszhet.
Bocsi, ha az előző kommentemből az jött le hogy rossznak minősítem a régi részeit.
24.
24.
Stranger
#22: Jaj de szépen leírtad... le is mentem valahova ezt a hsz-t. :d xd De tényleg...
22.
22.
Giggsy
#21: Minden kötekedés nélkül, de ez a hsz kábé olyan volt, mint ha én írnám be egy GTA hírhez, hogy a GTA-ra nagyon ráférne a megújulás, mert eddig egyetlen része sem érdekelt... Ha eddig egyetlen része sem érdekelt, akkor nem neked való a téma, nem neked szólt a játék. Ebben az esetben nem a játéknak kell megújulnia, hanem neked kell olyanokat keresni, amik a te stílusodhoz tartoznak. Gondolom senki nem szorított pisztolyt a fejedhez, hogy TR-rel játsz...
21.
21.
Jinbobo
Az első Tomb Raider, ami érdekel. Ezért talán még pénzt is adok majd.
Bár játszottam a ps1-re megjelenő részeivel, de egyedül a Chroniclest vittem végig, azt is erőltetve. Én azt mondom, IGEN, ráfért a sorozatra ez az újítás!
20.
20.
azureknight0715
Én csak annyit mondok hogy az utolsó tomb raider játékok anniversary,underworld már halál unalmasak voltak. Legend még jó volt. Utána már tényleg az ember már változást akart. Meg is történik most és nagyon jónak tűnik. Bocsáss meg ha jól tudom a tomb raider sorozat még nem jutott el arra a pontra mint a need for speed hogy már nem tudnak újjat kitalálni és mindent megfognak már amit csak tudnak hátha a sok hülye majd venni fogja a játékukat. Ezt a nevet meg fogják és ismét ragyogásnak fogják kitenni. Majd ha kijön a játék meg fogod látni és utána már te is dicsérni fogod.
17.
17.
giga321
#14: HMM jaaaaaaa végül is a demóban elnézzük de aztán a teljes játékban legyen ott a hátán a nyíl tartó ;)
15.
15.
Yagami Light
Nekem a korábbi Tomb Raider részek soha nem tetszettek igazán, de ez a rész eddig nagyon is tetszik. Sokan írjátok, hogy miért lett ilyen félős Lara. Mondjuk nekem aztán mind1, hogy milyen. Viszont akármilyenre is csinálják, itt legalább foglalkoznak azzal is, hogy átjöjjenek az érzelmek is(sikerült végre lelket adni a karakternek), így a játékélmény teljesebb lesz szerintem. Az előző részekben a személyisége egy érzelemmentes robotéhoz hasonlított, aki játszotta a lazát. Megjegyzem ez a viselkedés is teljesen ellentmond a valóságnak. Az egy dolog, hogy mások előtt játssza a nagymenőt, de nincs az az ember aki ne félne olykor-olykor bizonyos helyzetekben.
Azért bele kéne gondolni abba, hogy ti hogy éreznétek, ha mondjuk az ő helyébe lennétek. Hajótörés átélése, egyedül fejjel lefelé lógva ébredni, abban a tudatban lenni, hogy szeretteid talán meg is halhattak és az egyéb veszélyekről nem is beszélve. Ez óriási lelki megpróbáltatást jelent.
14.
14.
csoki0619
#13: De azt biztos látod, h mit ír ott középen alul.
13.
13.
giga321
Most nem azért de tényleg faszán néz ki és nagyon várom már DE a nyilakat honnan húzza elő? Seggéből? :D mert nem látom hogy lenne valami a hátán az íjon kívül
11.
11.
Giggsy
#7: Hú, te iszonyatosan kevered ám a dolgokat... Az első életrajz igazán nem megy bele a szülei életének részletezésébe, annyit tudni csak, hogy mikor az apja elengedi Lara-t Von Croy-jal, akkor még mindketten élnek (akkoriban Lara olyan 14-16 körüli lehetett) A későbbi (tehát a Legend-del behozott) életrajz szerint Lara anyja átkerül a Helheim-be és az apja az életét az ő onnan történő kihozására teszi fel (hogy mikor hal meg, arra nem emlékszem, de nyilván nem Lara gyerekkorában, hisz évekig keresi az anyját) A Lara apja még a kiskorában meghal sztorivonal az a filmben volt, de ott az anyjáról nem is igaz tesznek említést.
Szóval nem annyira gyökeres reboot ez, sokkal inkább visszakanyarodás az eredeti életrajzhoz.
8.
8.
KENKILL
Ez az első Tom Raider játék ami tetszik, nem igazán szeretem se a sztorit, sem ezt a műfajt, de ez valamiért megfogott. Bár rohadtul scripteltnek tűnik így elsőre, és nem hiszem hogy bármi maradandót alkotnának ezzel, azért egy próbát mindenképp megér majd.
7.
7.
biohazard rex
#5: Ebben a játékban Lara 21 éves és szülei még élnek. Az előzőekben, pedig úgy tudtuk, hogy lara apja még kiskorában meghal, anyja (szintén kiskorában) pedig egy repülőgép baleset után véletlenül a Helheim-be (a pokolhoz hasonló ha jól tudom) kerül és Thrall-á változik. Szóval ez egy gyökeres reboot. :)
6.
6.
marcello.
#5: Még annyit mondanék ,hogy a játék pazarul néz ki és sok akcióban és kalandban lesz részünk! Én mindenesetre nagyon várom!:)
4.
4.
Josi21
Nem unjátok még a " multimilliomos kincskereső régész" dumát ? xD
Legalább ebbe van fantázia, következő részben biztosan kemény lesz mint a Kádszéle, sőt inkább Bauxitkeménységre tippelek.
Azért rebootolják, hogy tudd mitől lett Vadmacska...kádszéle. :D
1.
1.
Starkiller89
Jó lesz!! :) Uncharted PC verzió kb :D de nagyon várom!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...