Elindult a Starcraft II: Heart of the Swarm bétája

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 5.
  • Korai verzió
Link másolása
Mielőtt még bárki vad és elszánt regisztrálásba kezdene, szeretnénk leszögezni, hogy csupán zárt bétatesztről van szó. Ez annyit tesz, hogy egy fokkal közelebb járunk a Starcraft II második felvonásához, mely a zergek kampányát helyezi előtérbe. Remélhetőleg a jövőben még többen csatlakozhatunk!

A zárt bétában jelenleg csak pár szerencsés kiválasztott vehet részt: néhány pro játékos, bajnokságok győztesei, újságírók és veterán Battle.net-tagok. Szóval, ha nem áll messze tőled a Starcraft 2, s aktívan gyűröd az RTS online módját, akkor keresztbe tett ujjakkal reménykedhetsz benne, hogy Téged is kiválaszt a Blizzard. Bővebb információkért erre parancsoljatok!

Pontosan még nem tudni, hogy hány pályát, milyen új egységeket tartalmaz a bétaverzió, s hogyan működnek az új fícsörök, de a közeljövőben nagy eséllyel hivatkozhatunk mások tapasztalataira. A Blizzard leszögezte, hogy az aktív Starcraft-játékosok joggal pályázhatnak egy bétakulcsra, de ne vegyünk semmit készpénznek!

A Starcraft II: Heart of the Swarm még nem rendelkezik megjelenési dátummal. Bár a béta az egyik biztató jel arra nézve, hogy még az év vége előtt a kezeink közé kaphatjuk, 2013 tavasza inkább esélyes a premierre.

18.
18.
Lorthirash
Doomsday ha nem tudnád a StarCraft II főként multira van kitalálva bár sztem a történet meg a tartalom is rendben van.
14.
14.
Lorthirash
#10: Amúgy én szeretem Company of heroest is de nekem valahogy nem volt az igazi aza game inkább Single Playerben tetszett de hát nem vagyunk egyformák...
ez előtt amit nagyon szerettem multiba és nagyon sokat toltam az a BFME2 volt azaz ( Battle for Middle-Earth II).
13.
13.
Lorthirash
#12: még pedig azért mert battlenet-en addig nem fogja engedni aktiválni a kieg kódot míg nincs meg alap
12.
12.
Lorthirash
11.
11.
Annyi ellentmondásos infót olvastam tegnap este, nem tudja valaki, hogy akkor most meg kell hogy legyen nekem a SC2 WoL ahhoz, hogy elinduljon a Heart of the Swarm? Vagy stand-alone lesz?
10.
10.
HerodPK
és még mindenki a graffrol beszél .. holott nem attol lessz jo valami hogy szép .. mint a csaj ..szép szép csak buta mint a fold:) kategoria:P... amugy megvettem megbántam .. mármint ugy egyben a SC2... only story mode:) vagy játszhatsz a kis sárgákkal:) vagy azokkal akik toluk tanultak:) szeretem a multit de nem az 5000000 unitos rush szutykot... és inkább Conpany 2 mint ez:).... 1 jól eldugott löveg többet ér mint 100 zergling vagy micsoda:).. de persze tuti hogy jo mert sokan játszák/ nekem a multy fail de örülhetünk hogy a mai világban meg valaki minőséget tesz le az asztalra:)
9.
9.
Lorthirash
#8: 2016 ban is megfogja állni a helyét és ha ugy alakul ujitja majd blizz
8.
8.
Hondoro
Nekem is tetszik a grafikaja persze, de hat 2016-ban :)
6.
6.
Lorthirash
Egyébként én is egyetértek lackosor6-al a grafika meg teljesen jó és szerintem ha gáz lesz úgyis javítani fogják már az 1.5-ös patchbe is raktak kis grafikai újítást de azt kell mondjam bőven jó a grafika.... mert annak semmi értelme hogy nagyon éles textúrák meg minden mint a company of heroes 2 be lesz és le épitesz 20 egységet és elkezd laggolni nekem személy szerint tetszik a blizzard élettel teli színes rajzolt ábrázolása és még bőven megállja a helyét.
5.
5.
princeps27
#1: elöttem szólóval egyet értek, 2-3/faj egység nagyon sok változást hoz, és a WoL is kb most lett kiegyensúlyozott. Az elavuló motorral meg nem értek egyet, hiszen egy blizzard játékról beszélünk nem beszélve arról, hogy starcraft. Az SC1nek 13 éven keresztül voltak profi versenyei és közönsége
4.
4.
Lorthirash
Alig várom már a legjobb multis RTS folytatását :)
3.
3.
TryGun
hát itt hogy kell megcsinálni ha már van accountom mer belépek rámegyek a free to playre de csak a regisztrációt hozza elő de ha meg azt kitöltöm akkor meg ilyen account már van lol
2.
2.
lackosor6
#1: Csak annyival javítanálak ki, hogy egy egység vagy tulajdonság is alapjában borítja fel a kényes egyensúlyt (ami sosem volt igazán...), de mindjárt fajonként 2-3 új egység jön, tehát lesz mit tesztelni! Amúgy remélem a béta teszt nem úgy lesz, mint a Diablo3-nál, hogy ezer éve regeltem, de csak a legvégén kaptam kulcsot!
1.
1.
Hondoro
Hat mar igazan kiadhatnak abbol kifolyolag h tobb
Mint ket eve jott ki a WoL es csak par uj egyseget adnak hozza a gemhez. Mi tart ennyi ideig? Ilyen tempoval ha kijon a 3. kiegeszito ha kiszamoljuk 2016-ra addigra az engine kioregedik es ugy jar majd mint a Half-life
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...