Összejött a pénz az új Broken Sword munkálataira

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 6.
  • Hír
Link másolása
Ugyan még tizenhat nap van hátra a legújabb Broken Sword Kickstarter-gyűjtéséből, a fejlesztők által elsődlegesen kitűzött célt már most sikerült elérni: összejött az a 400 ezer dollár, amiből a Broken Sword: The Serpent's Curse elkészíthető. Most a további bővítésekre lehet adományozni.

Most már biztos: a Revolution Software el tudja készíteni a Broken Sword: The Serpent's Curse-t, miután a 400 ezer dolláros fejlesztési költségét a rajongók sikerrel dobták össze a Kickstarteren keresztül. Az igazán jó hír az, hogy mindezt tizenhárom nap alatt sikerült elérni: a következő tizenhat napban tovább lehet bővíteni a jelenlegi 421 ezres összeget.

A korábbi Kickstarter-trailer

Az új Broken Sword a jövő év elején jelenik majd meg, a fejlesztést vezető Charles Cecil PC-re, Mac-re, iOS-re és Androidra ígéri a premiert. Cecil szerint " lenyűgöző, hogy elérték a célt tizenhárom nap alatt, a rajongók és a támogatók nagylelkűsége mind az adományok, mind a fórumokon mutatott szenvedély értelmében elsöprő". A fejlesztők mindenkinek köszönik a támogatást, és ígérik, nem fognak csalódást okozni!

Nincs más hátra, mint a további célokért gyűjteni. A játék Kickstarter-oldalán újabb összeghatárok láthatók, ezek elérésével új tartalmak kerülnek a programba, valamint külön felhívnánk a figyelmet az 1 millió dolláros kitűzésre: ez esetben még azt is vállalják a srácok, hogy belevágnak a Beneath a Steel Sky második részébe!

3.
3.
Optimus Prime
"valamint külön felhívnánk a figyelmet az 1 millió dolláros kitűzésre: ez esetben még azt is vállalják a srácok, hogy belevágnak a Beneath a Steel Sky második részébe!"

Az duplapluszjó lenne! Persze a Broken Sword 5 is jó hír - már csak a 2-4-et kéne bepótolnom.
2.
2.
BudTerence
De jók is voltak azok a kézzel rajzolt kalandjátékok a 90'-es évek közepén: Discworld 1-2, Broken Sword 1-2, Toonstruck, King's Quest VII, Full Throttle, The Dig, Prisoner of Ice, Monkey Island 3 stb...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...