Így fest most a Red Orchestra 2: Rising Storm

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 6.
  • Videó
Link másolása
Még ebben az évben kiegészül a kőkemény hitelességéről elhíresült Red Orchestra 2. Az önállóan is futtatható expanzióban a csendes-óceáni hadszíntéren járunk, ahol az amerikaiak a fanatikus japán haderőkkel állnak szemben. Mocskos egy háború ez, csapdákkal és bunkerekkel.

A Rising Storm fejlesztése még szimpla modként indult, ám a projekt kinőtte magát, és standalone kiegészítőként kereskedelmi forgalomban is napvilágot lát, emellett megkapjuk a Heroes of Stalingrad multiplayer térképeit is. Még a Red Orchestra 2 veteránjai számára is tartogat új elemeket a játék.

A csendes-óceáni fronton találjuk magunkat, ahol két szemben álló fél küzd a győzelemért: az amerikaiak és a hazai pálya előnyét élvező japánok. Míg a jenkik jobban felfegyverezettek, addig a japánok rosszul felszerelt haderőt képviselnek, így ha mellettük döntünk, furmányos csapdákat kell felállítanunk, illetve bunkerből kell osztanunk az áldást. Az amerikaiak ikonikus fegyvere, a lángszóró itt is hangsúlyos szerepet kap. Négy térképet tartalmaz a Rising Storm: ezek a Charan Kano on Saipan, a Betio, a New Guinea és az Iwo Jima neveket viselik. Még ebben az évben élvezhetjük a hihetetlen realizmussal megáldott játékot, PC-n.

17.
17.
frankek
grafika grafika grafika... -.-' ha jó grafikát akarsz akkor menjél ki Afganisztánba garantálom hogy élethű lesz!
16.
16.
Wackor
#9: Attól még, hogy régi játékot hozol fel nem tűnsz idősebbnek. Egyébként szerintem nem olyan veszélyes a grafika, elmegy
15.
15.
frankek
meglátásom szerint sokkal izgalmasabb lenne ha a tengeren hajó testből indúlnának az amcsik partra szállító hajókon a japcsik meg ágyúznák őket
13.
13.
NoRush
"(...) élvezhetjük a hihetetlen realizmussal megáldott játékot" -> ???
12.
12.
DollSyndrome
#5: Wöhhh. Komolyan, mit vársz? Ez egy video. Mi az ami a pofámba robban elsőnek? A látvány, amiről nekem a COD 2 ugrott be. Senki nem mondta, hogy ez gáz vagy bármi ilyesmi. Mit csinálnak még? Lövöldöznek. Marha nagy újdonság. A Crysis-ban és a BF3-ban is ezt kell csinálni. Én is kérek popcorn-t.
11.
11.
DollSyndrome
#4: Maradjmá Joker, te már meghaltál.
10.
10.
Ótvar
#9: igen, jó a szövegértésed ...
9.
9.
captain planet
#4: igen egy eves vok.
ezt a kovetkeztetest abbol vontad le ,h egy 13 eves jatekot hoztam fel peldanak?
8.
8.
Jake Holden
Amúgy ez singlis vagy inkább multis game?
7.
7.
Jake Holden
Az első három komentet látva azt hittem hogy tényleg valami gusztustalan egy videó de szerintem egyáltalán nem csúnya főleg hogy ha azt nézzük hogy egy modból nőtte ki magát. Kíváncsian várom a többi hírt erről a játékról mert szívesen ki próbálnám.
6.
6.
Donpedro
#1: Az RO2 nem a grafikáról szól
5.
5.
biohazard rex
Szerintem semmi gond nincs a grafikával, de akinek csak az számít, az mennyen crysisolni meg bf-ezni azok úgyis feltudnak mutatni mást is a látványvilágon kívül...*hozza a popcorn-t*
4.
4.
goblinfing
#3: Hány évesek vagytok ti? Hét? Gondolom 1. játék amit láttatok az a crysis volt. Szerintem grafkialiag semmi problémája nincs, főleg hogy nem is attól lesz valami jó hogy milyen a grafika..
3.
3.
captain planet
sztem ettol a `99es q3 is szebb volt. szo ink 14 evet mondanek...
1.
1.
DollSyndrome
Grafikailag késett vagy 8 évet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...