Leállították a Mega Man Online fejlesztését?

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 10.
  • Gyászhír
Link másolása
Már eleve gyanús volt, hogy régóta nem hallottunk a projekt felől, pedig időközben alapos átszervezésekről kaptunk hírt a fejlesztők háza tájáról, ami általában nem sejtet sok jót. Most úgy fest, a Mega Man-széria alapján készülő MMO-nak befellegzett, a rajongók hoppon maradtak.

Minden jel arra mutat, hogy leállították a Mega Man Online fejlesztését, igaz, a készítők még semmit nem erősítettek meg hivatalosan a hír kapcsán. A gyanú akkor terelődött erre a megállapításra, mikor fél éve a játékot fejlesztő NeoWiznél átszervezéseket jelentettek be, ráadásul az utóbbi időben nem is nagyon hallottunk a projekt felől.

Most éppen az indította újra a találgatásokat, hogy a projekt vezető grafikusa, Kang Dong Hwa concept rajzokat tett közzé a játékból a blogján, jóllehet, ezt jogilag nem tehetné meg, ha a fejlesztés még mindig zajlana. Utóbb, a hírekre reagálva egy névtelen forrás azt is elmondta az egyik rajongói oldalnak, a fejlesztőcsapatot időközben elbocsátották, tehát ha él is a Mega Man Online, már valami egészen más fortyog az elnevezés alatt.

A NeoWiz és a Capcom nem árulta még el, hogy mi lett az MMORPG sorsa.

1.
1.
DON GONDOCS
Pedig jókis f2p játék lehetett volna belőle
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...