F1 2012 - Grand Prix mód nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 11.
  • Hír
Link másolása
Nagy érvágással jelenik meg a hónap végén az idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojáték. A Codemasters megerősítette, hogy az F1 2012-ből kimarad a Grand Prix mód, amely lehetővé tette a játékosoknak, hogy egy teljes szezont végigtoljanak egy létező F1-pilótát megszemélyesítve.

Az F1 2012-ből kimarad a Grand Prix játékmód, erősítette meg a Codemasters képviselője a Videogamer magazinnak. A fejlesztő hozzátette: a karriermódban továbbra is lehetőségünk lesz versenyezni a teljes szezonban a játékos által létrehozott karakterekkel. A Grand Prix opciót ebben az évben a Quick Race váltotta fel, így az egyszeri futam során megszemélyesíthetjük Alonsót, Hamiltont, Webbert és a többieket. Viszont a teljes szezonnal számolva ugyanerre nincs lehetőségünk.


A bajnokságokat tehát az öt évre szóló karriermódban nyomhatjuk végig, de a pilótát nekünk kell megalkotnunk. A demóváltozat egyébként már letölthető az Xbox Live-ról, ma érkezik a Steamre, holnaptól pedig PSN-ről is beszerezhető. Az új kedvcsinálók a kipróbálható verzióból származnak.

40.
40.
Jome
#37: Valóban a pálya grafika gyengébb mint a 11ben ,a gp mod is hiányzik ,az autók szépek azokat átraktam a 11be és azzal folytatom...
39.
39.
Bond71
#38: Ennél szarabb nem is lehetne.. 10éves játék verdesi!!!
38.
38.
pcgammer
Egyre jobban fejlődik a játék igaz ebben is vannak hibák de nagyon jó lett szvsz :)

http://www.youtube.com/watch?v=qw6fqfCK8CY
37.
37.
Bond71
#34: GRAFIKA BUTULT!!! Csak az autok szebbek,, a nézők 90%a nem 3D-mozgó hanem csak papir emberek lettek... a korlátok iszonyú csúnya betonfalak korlátsminkkel,, nem pedig 3D kidolgozott elemekből állnak mint a 11- ben melyek közt átlátni!!! Sorolhatnám a többit tükör nagyobb szebb lett,, de smmit nem látni benne csak ha suroló közelségbe van valaki az autodra!!! 5cm-re van az autod mögött már senkit sem látsz még rajtnál sem,,,különben csak a környezetet mutatja , azt legalább szépen...
36.
36.
Arvid
#35: Hálás köszönet!
35.
35.
Pihe
#33: Szia! Lépjél be a Steambe, majd válts át magyar menüről angolra, a játék is angol lesz!
34.
34.
trion96
igen a grafika sokat javult a 11 hez képes peddig az is nagyon szép volt (ps3-on játszottam) Az irányitás is jobb lett szerintem,meg végre támadnak rendesen tehát okosabbak. De sajnos grand prix mod nélkül szerintem nem jó :(
33.
33.
Arvid
Én a Steam-es demót próbáltam ki. Spanyol nyelven fut.(?!?!?) Másnak is előjött ez a jelenség? Próbálnám átváltani angolra, de nem találom a menüben. Ötlet? Javaslat? Előre is köszi!
32.
32.
Bond71
Hát nézzük amiket senki nem jegyzett
:
1. grafika jobb de nem mindenhol 3D nézők vannak,, bár kit érdekel a grafika!
2. IrányÍtás elég jó de hiába minden assist off a kipörgésgátló nekem olyan mintha belenne kapcsolva fullon pedig kikapcsolva meek mindig! A kanyarokba ott nyitsz szárnyat ahol akarsz észre sem veszed nemtudtam eldobni, pedig a 11- ben kurva jó ez!! A Kers érezhetőbb komolyabb lett!
3. még mindig AUTO rajtoltat a gép ami 3. -ra iszonyatos felháborodást keltett bennem!!! Így nincs hogy kapod el a rajtot vagy kiugrás a rajtnál...csak Ez -3pont a 10-ből!!!
4. A boxba menet auto fékez auto nyomja neked a pit limiter gombot a szerelők elött is auto fékez, a kerékcsere kamerája borzalmas kÍvülről átélni,, abu dhabi teszten kifelé auto vezet ki az alagutból:S ez iszonyat szar a 11-ben tejöttél ki!! ez a része a játéknak a box teljes egészében szarabb nem lehetne,,, amit hoz és kivesz magával ez az egész az a boxban lévő hibalehetőségek,, pl, túl gyorsan hajtasz a boxba ezért büntetés a 2010- be ez benne volt mert neked kellett fékezned!!! a szerelők elött is neked kellett fékezned a 10- ben ami szintém komoly volt mert megüthetted/felökhetted az előtted lévő szerelőt, hiba lehetőségek voltak a boxba, és Büntetett a gyorshajtásért a boxban,, EZ TELJES EGÉSZÉBEN MÁR A 11-BEN ELTŰNT!!! egyedüli javulás büntet a fehér vonalért bár nem mindjárt érintésért!!
5. pályán kivűl visszavesz a full gázod hiába nyomod ez szivás ha kicsuszol é sietsz vissza!!! Ez 10-ben Így volt 11-be meg jó volt,, most megint szar!
6. Esőbe észre sem vettem vizes pályán meek... a 11- ben pedig naggyon komolyan van megcsinálva!

Na hirtelen ennyi!!! Ez a lényeg!!!
31.
31.
kulabácsie
Most mi a demo lényege,nincs benne arcade mód,csak edzés ?
Valami piros sávnál kellene lelassítanom,de mindig failt,hogy szakadna rá.
30.
30.
bendikee
lefogom tölteni xbox liveról az tuti.
29.
29.
atiikaa
Nekem nem lehet beállitani a grafikai ...izé...a felbontást...wtf??
27.
27.
shorty123
/troll on
Karrier mód is minek? Sokkal egyszerűbb lenne ha csak showdown lenne. Mondjuk égő karikákon kéne átugratni közben lehetne lőni a többieket
/off

26.
26.
hakydakillah
Na végre, meglett a demo :-D
25.
25.
egy stopliscipő
Hát ezt nem hiszem el. Én még kicsit keveslem a karrier mód idejét. Szerintem inkább tíz kéne. Hát ez baromi idegesítő, hogy nincs szezon.
24.
24.
Erix109
Akkor köszönöm szépen de nem kérem, szeretem a forma 1-et de ez a játek sorozat nem ér semmit... már a 2011-es játekot is csak egy hétig játszattam, ezt ha meg venném lehet hogy két napig érdekelne...
23.
23.
gamerman15
Kezdem temetni a Codemasters-t.Pedig milyen ígéretesen kezdték:(.
22.
22.
gamerman15
#20: ja, és úgy néz ki egyre több tabletta gurul szét,sajnos :(.
20.
20.
mysterion
CODI-éknál nagyon komolyan gurulnak szerte-széjjel a kis tabletták...
19.
19.
tupaccc
16. akkor magyar idő szerint máris késésben vannak - csak a szokásos csúszás :-D Őket ismerve ebből leghamarabb csak holnap lesz valami...
18.
18.
ATi0021
#16: Biztos vagy ebben? A Dirt Showdown demónál is ígérgettek, aztán csak másnap jött ki délután Steamen. Persze egyből Valvera kenték. Nem tudom mit képzelnek magukról, ilyen hozzáállással akarják eladni, bemutatni? Ha XLivera ki lehet rakni EU idő szerint reggel egy demót, akkor illene Steamen és PSN-en is.
17.
17.
markoci555
ezek nem normálisak, ilyet hogy lehet csinálni?
16.
16.
atiikaa
Magyar idő szerint 7-kor már kint lesz steamen :D
15.
15.
shifteeh
#3: nem tudom, de ha megtalálod, akkor a nevemben köszönd meg nekik a grid2-ből hiányzó belső nézetet is
14.
14.
atiikaa
Mikor lesz már fent steamen??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...