Még tolná a Wii szekerét a Nintendo

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Mostanság minden második cikk a Wii U-val foglalkozik - a generációváltás mindig izgalmas téma volt. A Nintendo azonban a Wii U-kampány közepette sem feledkezik meg a Wii-ről, a vállalat a jövőben is támogatná az előző generációs konzolt, ami egyes régiókban kifejezetten népszerű lehet majd.

A Nintendo amerikai részlegének vezetője, Reggie Fils-Aime szögezte le, hogy a nagy Wii U-csinnadratta után sem feledkezik meg a cég az előző konzoljáról, a Wii-ről. Nem is csoda: a mozgásérzékelős játékélményt éllovasként terítő masinából a pályafutása alatt közel 100 millió darabot adtak el, és a Nintendo úgy véli, hogy egyes piacokon még mindig nagy népszerűségre tehet szert.

Fils-Aime szerint a Nintendónak "továbbra is vannak lehetőségei a Wii-vel", és a jövőben azok a kései adaptálók kaphatnak rá a konzolra, akiket a megfelelő árpolitikával tudnak majd elcsábítani - hogy a vállalat meddig tervezi kitolni a Wii támogatását, az nem derült ki. A konzol bizonyos kiegészítői a Wii U-val is kompatibilisek lesznek, továbbá Kanadában és főleg Latin-Amerikában óriási népszerűségnek örvendhet majd a platform - Fils-Aime kiemelte, hogy Kelet-Európában is jól mehet a Wii szekere, ha elég jó áron kínálják.

21.
21.
p3ti
#20: Vártál az üzenetedre választ ? Szerintem te még ahoz is hülye vagy hogy felfogd azt amit írsz . Értelmes volnál e ? Vissza olvassa valaki az utóbbi 15 kommentedet , az rájön , hogy el kéne szégyeld magad , mivel a korod és a szellemi szinted nagyjából 2 kontinensen fekszik. De esetleg még írhatsz 5-6 db XDXDXDt hátha jobb fejnek tűnsz , de olyan primitív vagy mint egy kiba**ott ősember . Remélem ezután nem fogsz elbújni a magányos sarkodba , ami felé oda van vésve hogy "kilyukadt a gumi" és hevesen hintázni előre hátra . Ha minden retardnak ennyi figyelmet szánnék minden egyes N hírnél , nem maradna szabadidőm . Érezd magad megtisztelve , és szépen vágtass vissza a barlangodba
20.
20.
BloodyDeath
#18: Gratulálok. XD Pont ilyen válaszra vártam az eddig leélt tyúk sz@ros életemben. :)
Amugy kedves puhathreetini alias p3ti, elhiszem, hogy Te akkora arc vagy, hogy mindenkit olthatsz, mind a való életben, mind az interneten. Mert Te vagy a tökéletes élet forma, rigolyáktól mentes nagyszerü csodálatos szemlélet móddal megáldott felsöbb rendü hatalaom. De kérlek nézd el nekem az emberi gyarlóságomat, hogy olyasmit írtam, amivel öszentségének a lelki világát felkavartam.
19.
19.
AkosTorok88
#3: Ha te jobbnak gondolod magad nála akkor miért így válaszolsz neki? innentől egyforma vagy...Amúgy pedig lehet hogy van olyan játék rajta de akkor is nagyon sok casual cím van rá.
18.
18.
p3ti
#11: meg fehér ? Na az ilyen érvért megérdemelnéd hogy miközben akasztanak dobáljanak kővel.
15.
15.
BloodyDeath
#12: Ja ja aaaaz lessz az. Nem lövölde?? hmmm...... no nem baj azért adnék neki egy lehetöséget. De utána is nézek mit is takar pontosan az az actio-adventure.
14.
14.
BloodyDeath
#13: Azt elhiszem, hogy valaki ilyen játékokat részesít elönyben, mint a Mario-k, meg a Zelda-k meg party gammák. De én nem még ha fizetnének is, akkor sem játszanék ilyenekkel. Mert számomra mind grafikailag, mint játék élményileg valamint történetileg lelomboz. Noha nem azt mondom, hogy sz@r csak nekem sz@r. Mert nekem hentelde legyen szörnyek, démonok, mutánsok, alvilágiak, földönkívüliek, robotok és nagyok jó nagyok legyenek. Jöhet hack and slash, fps, tps, tán még rpg is, de csak okosban. Legyen agyatlan hentelde, taktikázos, okoskodós, mély értelmü vagy lineáris vagy korlátozott "szabad teres". Szóval nem fér bele ilyen Mario meg a hasonszörü barátai, mert nem tudnám élvezni.
De az a Monster Hunter is igéretesnek tünik.:)
Jaaaaaaaaa meg nem genyeskedni trolkodni akarok, csak nekem más tetszik.
13.
13.
benjo6
#11: azért a Metroid-on kívül is van még rá egy két jó cím pl: Mario Galaxy-k, Zeldák, Red Steel-ek, Monster Hunter 3 meg az összes party játék:DD
12.
12.
Zigur
#11: Metroid Prime, és nem lövölde (szerencsére), hanem first person nézetű action-adventure.
11.
11.
BloodyDeath
Hát kövezzetek meg, akaszatok fel, de nem olyan nagy szám eeeez a masinka. Soha nem tetszett. Mind teljesítményben, mint játék felhozatalban................meg fehér WTF!!!
De van egy gamma amivel szivesen játszanék. Asszem Metro a címe, és valami sci-fi lövölde. De eléggé tetszetös. Meg ha jól körbe néznék biztos találnék még pár exlusive gammát, ami tetszene is.
Meg ha jól emlékszem, akkor még régen láttam 200 méterröl hegesztö szemüvegben csukott szemmel hátat fordítva feketében is WII-t. Na ha ilyet találnék, akkor biztos megvenném, még ha csak az a bizonyos játék lenne rá amit fentiekben említettem.
9.
9.
daenath
A Wii-U premierje utan kivancsian varom mennyire viszik le az arat, akkor en is beruhazok egyre, tokre nem erdekel hogy, egyesek szerint, elavult, en mai napig tolom GameCube-on es PS2-on.
8.
8.
logoffmeister
#6: És tényleg :) elnézést, ezt rosszul tudtam. Tecsőn általában wii-s felvételeket láttam, onnan is emlékeztem arra, hogy egy szép, művészi játék, amit érdemes lenne végigtolni.
7.
7.
szcsaba1994
#3: Ne is mondd, pár pályán csak azért em vágta földhöz a remote-ot mert rákötöttem a csuklómra :)

Tényleg Wii-re van a legtöbb multiplayer (nem online!) játék
6.
6.
HellaJay
#5: Az Okami ps2-re jelent meg elsőnek, de a többiben lehet igazad van.
5.
5.
logoffmeister
Szerintem igazuk van. Mostanában, az egyre alacsonyabb ára miatt egyre többször kapom magam azon, hogy a beszerzésén gondolkodom. Ha még lejjebb menne az ára, tuti vétel lenne. Ugyebár nem kisiskolások vagyunk, mint az első hozzászóló, és nem a grafikára fáj a fogunk, hanem a jó kis játékélményre. És a Nintendo biza adott ki jó pár olyan játékot is a gépre, amivel hatalmasat remekelt: ott vannak a Mario-játékok, mostanság a hd-verzióról híres Okami is először erre a platformra került ki, a sok-sok partijáték, ami közösen nyomva hatalmas élmény és még sorolhatnám. Ilyen hozzáállással tényleg lehet még keresni vele. Hajrá!
4.
4.
strike19
Nintendo meg nem felejtette el ,hogy a konzol azért van hogy többen játszunk.Szerintem ps3 ,xbox360 ,nintendo wii generációba Wii-re van a legtöbb party és osztott képernyős játék.PS3 csak a Mortal Kombat miatt vettem.Ha annak idején wiire is kijött volna a legújabb MK és erőseblett volna a wii biztos azt vettem volna.
3.
3.
Trapyd
#1: A te és a hozzád hasonló nyomorult hülyegyerekek beszólásain jókat szoktam röhögni. Ha neked nem tetszik vagy nem kell vagy mittomén az még nem azt jelenti, hogy gyenge vagy rossz. Elmondom neked és a fajtádnak, hogy vannak olyan kihívások, (pl. Mario játékokban) amitől alvadt vért hugyoznál és vinnyogó kisribancként futkároznál fel és alá kisfiam.
2.
2.
szcsaba1994
#1: Még nem ér véget, mert partyban bárki elszórakozhat vele. Ezt tapasztalatból mondom :)

Wii-t meg senki se azért vesz, hogy egyedül játsszon rajta.
1.
1.
wehab
Kisiskolásoknak jó móka, de itt véget is ér a történet
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...