TGS 2012: Nincs veszélyben a The Last Guardian

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 20.
  • Hír
Link másolása
Nyilvánvalóan a komikum határát súrolja, amit Shuhei Yoshida mondogat évek óta a The Last Guardianról. Még szerencse, hogy életjelet adott magáról a régóta halasztgatott projekt, a Sony fejese a szavát adta, hogy a munkálatok jól haladnak, de a terveik túl ambiciózusak.

A The Last Guardian természetesen az idei TGS-en sem képviselte magát, de a japán kiadó fejese, Shuhei Yoshida hangsúlyozta, hogy a játék még mindig tervben van, és a fejlesztési platform továbbra is a PlayStation 3. S ezzel megcáfolta a korábbi szóbeszédeket, miszerint a cím csak a következő generációban láthat napvilágot.

A stúdió hangembere elismerte, hogy a The Last Guardiant túl korán jelentették be, de a szavukat adják rá, hogy a játék létezik, s még dolgoznak rajta. Yoshida azt is kifejtette, hogy ez egy túl ambiciózus projekt, "a puzzle-nek sok darabja van, melyeknek illeszkedniük kell egymáshoz" - ismerte el.

Nem változott meg hirtelen a véleményük: amikor még Fumito Ueda is a csapat tagja volt, már akkor hangoztatták, hogy a nagyszabású játékot túl korán leplezték le a nagyközönség előtt, és ezzel hibát követtek el. Újabb információkkal továbbra sem szolgálhatunk.

7.
7.
DON GONDOCS
Többek között emiatt döntöttem a ps3 mellet, de már elmúlt a varázsa.
6.
6.
ZeWa
#5: én se értem a hőhót, sőt, a videó grafikája se nyűgözött le annyira, mint mondjuk az új MGS-é. Persze, utóbbi jóval újabb,de akkor is...
5.
5.
attilag78
Gondolom en kepviselem errefele a kisebbseget, mert baromira nem erdekel a jatek, es nem ertem, hogy mi miatt van mindenki ennyire beindulva ra. Lattam a trailert, szep meg minden, de siman lehet hasonlo minosegu renderelt videot latni (mert ugye gameplayt meg nem mutattak). Azzal is tisztaban, a faszi korabbi jatekait is istenitik, de ugye a befektetesi alapoknal is - igaz kis betukkel - le van irva, hogy a multbeli teljesitmeny semmilyen formaban nem iranymutato vagy mervado a jovore nezve.

Ennek ellenere a hasamat fogom a nevetestol, amikor a kommenteket olvasom. Ugy atb...ak a fejeteket, hogy az valami felelmetes. Persze ettol egyszer meg kijohet, sot akar meg nagyon jo is lehet, de ez a csodavaras a vicc (abbol is a rosszabbik fajta) kategoriaba tartozik.
4.
4.
2pacal
2éve várom már a gémet,remélem jövőre ilyenkorra már tolhatom!
2.
2.
trion96
Kiváncsi vok rá már nagyon
1.
1.
MrBrooks
Egy biztos akármikor is jöjjön, EPIC lesz. Ez nem kérdés.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...