Halo 4 - képözön a kampányból

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 21.
  • Képek
Nem kevesebb, mint 18 új screenshottal kedveskedett nekünk a 343 Indrusties csapata a november folyamán megjelenő Halo 4-ből. Közelről is megtekinthetjük Master Chief ellenfeleit, akik a rideg prometheanok és a brutális covenantok közül kerülnek ki. Szemezgessetek kedvetekre!

Vajon ugyanolyan vagy még jobb élménnyel szolgál a Halo-sorozat jövőbeli útját egyengető 343 Indrusties csapata? Reméljük, a srácok nem okoznak csalódást, elvégre, ha csupán a friss képeket nézzük, mindenképpen bizakodhatunk.

A multiplayerről se feledkezzünk meg: a készítők ma bejelentették a Dominion játékmódot, mely lényegében a Battlefield Conquest mókájának helyi változata. Csapatunk tagjaival kontrollpontokat kell elfoglalnunk és megtartanunk. Összesen hármat, s ha valamelyik csapat mindet birtokolja, megindul a visszaszámlálás. Ha a vesztes csapat adott időn belül nem foglal el egyetlen területet sem, vége a játéknak. A védők telepíthetnek lőtornyokat és pajzsokat is, így a bázisfoglalás több időt vesz igénybe.

Lentebb megtalálod a Forward Unto Dawn legújabb előzetesét is.


36.
36.
kopic
35.
35.
McDuff
#34: már felfedeztem,de melóhelyen le van tiltva a Youtube :CCCCCCCC
34.
34.
kopic
#32: Új trailer: http://www.gamestar.hu/halo-4-master-chief-ebredese-trailer.html ÉDES JÓ ISTENEM!:)
33.
33.
kopic
#31: Majd kiderül:) Meg nem tudom te hogy vagy vele, de én örülnék annak, ha Jorge vagy Jun feltűnne vmelyik számozott epizódban.
32.
32.
McDuff
#31: ez persze nem jelent semmit,mert úgy is azt képzelik bele az emberek,amit akarnak.ezt csak a készítők tudhajták biztosan...
31.
31.
McDuff
#23: hát nem tudom,utána olvastam annak amit mondtál,angol oldalakat nézve,és igaz,hogy űrugrást hajtott végre,de mégis csak a bomba segítségével(ezt pontosan nem tudom hogy,ezért gondolom hogy az amcsik biztos jobban vágják,mint mi) és az a hajó is elpusztult,amin volt.halálának dátumát is írják.
30.
30.
kopic
#29: Lesz. Miért ne lenne ? Az összes eddigi részben volt.
29.
29.
Csabesz15
halo 4 lesz split screen co-op mod?
28.
28.
robogo98
Lehet fogunk találkozni vele
27.
27.
kopic
#25: Jun meg állítólag Dr. Halseyvel egy erődben ment el még a Reach bolygón, hogy megvédje, de azt is megtámadja a Coventant, ezért Jun kimegy az erődből, és ezután nem lehet tudni, hogy meghalt e vagy nem. Ezt Dr. Halsey írta le a személyes feljegyzésű naplójában, ami a limitált kiadásban található.
26.
26.
Henry82
#15: Most természetesen nem a játékok minőségéről beszélek, hanem a grafikáról! Nem csak a grafika számít, az én elvárásaim magasak, kurva jó játékmenetet várok minden játéktól és ütős grafikát! Na ebből az utóbbi már évek óta nem valósul meg, meg várunk az új konzolokra, nekem csak ez nem tetszik. A konzolokkal sincs semmi bajom, várom az új generációt, mint a messiást, bár erre önző okom van :)

22: Akkor úgy mondom, hogy te is megértsd: ez nem fog így kinézni!
25.
25.
robogo98
Tényleg junnal mi van?
24.
24.
kopic
#23: http://www.youtube.com/watch?v=vcCBRH4rJFE 1:23-nál.
23.
23.
kopic
#20: Ezt én is megkérdeztem privát üzenetben másoktól, hogy meghalt e ( mert én is azt hittem, hogy meghalt). De azt a választ kaptam, hogy azon a hajón amin voltunk jorgal, az csak egy űrugrást hajtott végre a bomba segítségével, ami kettészakította a felszabaduló erejével a hatalmas coventant cirkálót. Így Jorge ismeretlen helyre került a corvettel. Itt olvasd el drakomen kommentjét: http://www.gamekapocs.hu/tag/kistorta/blog/3153/az_egesz_halo_tortenete
22.
22.
trion96
#14: "nem így fog kinézni xbox 360 on" Hát nagy hozáértő elárulom ez csak xboxra lesz! És ha már ennyire nem tetszik a konzolos grafika elárulom h még nem is ez a legszebb konzolos játék!
21.
21.
McDuff
#17: ott a pont,ez a helyes válasz.CO-OP.
20.
20.
McDuff
#16: Jorge hogy a viharba ne halt volna meg,elmondta hogy van egy rossz híre is,még pedig hogy manuális kell detonálni a bombát a hajón,magyarul ott maradt felrobbantani a bombát magával együtt.
19.
19.
LtK
#18: Szerintem azok inkább ODST-k voltak =)
18.
18.
Andrew
#7: Hát pedig biztos benne lesznek a story módban az egyik videoban láttam (nem tudom melyikben) amikor Chief beszél egy tábornokkal és mögötte ott áll pár másik Spartan.
17.
17.
robogo98
Serontem a többi spartan a spartan opsban lesznek
16.
16.
kopic
#7: Pedig nagy esély van rá, hogy lesz benne más spartan katona is. Mivel a Halo Reachben Jorge (gépfegyveres), meg Jun (sniperes) korán sem biztos hogy meghaltak. Így lehet hogy vmelyik részben ismét feltűnnek.
15.
15.
2pacal
#14: Évek óta tartó posvány?
Ezt mire érted?
Egy Uncharted trilógiát nem neveznék posványnak...Ez a baj veletek pécésekkel,csak a grafika számít semmi más,meg hogy lelopkodjátok a játékokat a netről...
14.
14.
Henry82
#9: Bárcsak baromság lenne! Én egyenesen felháborítónak tartom, hogy amióta a konzolok elavultak, megállt a grafikai fejlődés pc-n is! Épp néztem egy másik hírben az új Far Cry előzetest, hát az is olyan mint egy rajzfilm, tipikus xbox360 grafika szint, én már alig várom, hogy jöjjenek az új next gen konzolok, hogy végre mindannyian (konzolosok és pc-sek) kiléphessünk ebből az évek óta tartó posványból.

Fifa 13 úgyszintén, a mai pc-k ennél ezerszer szebbre lennének képesek, de amíg nem jönnek ki az új konzolok, marad ez az elavult motor. Most ezért vegyek új gépet többszáz ezerért, hogy aztán xbox360 grafikával játszak?! Nem hiszem:D

1: ne aggódj, ez biztosan nem így fog kinézni Xbox360-on :)
13.
13.
Mr.C
Tetszik ez a "sisakon kinézegetős" látószög. A covenantok is szigorúbbak lettek. Chief páncélja meg sokkal energetikusabb külsőt ad az "élő tank" elnevezés mellé. Csak lenne már a kezeim közt a játék : (
12.
12.
QuartoDestra4
#10: shit son, persze hogy rusnyák, lőni kell őket, nem dugni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...