F1 2012 - befutott a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta kapható kishazánkban is a Codemasters idei Forma 1-es szezont feldolgozó videojátéka, amely több ponton is jelentős előrelépést ígér. Világbajnokokkal csatázunk a Champions módban, de rivalizálhatunk az általunk választott pilótákkal is. A megjelenés mellé új előzetes dukál!

Európa-szerte péntektől elérhető a játék - ha netán elfeledkeztünk volna róla, még nem késő meglátogatni a kedvenc boltunkat. A Codies immáron harmadjára hozza el nekünk az aktuális F1-szezont feldolgozó videojátékot, kapunk több új játékmódot is, ha már a Grand Prix mókát hiába keressük a csomagban. Reméljük, az angolok nem ültek a babérjaikon az elmúlt 12 hónapban - a hamarosan olvasható tesztünkből mindenre választ kaptok! Lássuk az F1 2012 launch trailerét!

26.
26.
Anan
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Milyen paraméterű gép szükséges ehhez a játékhoz? Válaszokat előre is kösz!
25.
25.
kató
Az időjárás nagyon komoly lett. Szerintem jó lett a vezetés felszáradás közben igen sok koncentrációt igényel.
23.
23.
Game Fan
#22: Szerintem támogatnia kellene. Mondjuk ha abból indulok ki, hogy pc-n az én Logitech MOMO kormányomat is van hogy felismeri és felfogja hogy azzal akarok játszani és nem keyboardal meg van hogy nem ismeri fel. Úgyhogy lehet próbálkoznod kellene még :D

#21: True Story.
22.
22.
Steve028
Megjött ma nekem is PS3-ra.Összehasonlítási alapom nem nagyon van a 2010-2011-hez képest azok ki maradtak.Az biztos hogy nem könnyű legalábbis joyal.Sajnos a Logitech Driving Force kormányt meg nem támogatja:(
21.
21.
herlius
Valaki találkozott már olyan problémával, hogy karrier módban az időmérő közben nem lehet a kocsi beállításain változtatni? Rohadtul idegesítő és az újraindítás sem segít rajta. Amúgy összességében szvsz ez a verzió visszalépés tavalyhoz képest. Vannak benne pozitívumok (pl gyors betöltés), de ezen kívül ugyanolyan bughalmazt dobtak a pofánkba, mint 2 éve.
20.
20.
kató
Igen az irányítás érdekes, de meg lehet szokni szerintem. A fékerőt még nem ismertem ki.
19.
19.
Tomi79Bp
Tegnap vettem meg a F1 2012 játékot....eddig csalodás .nekem sokkal nehezebb irányitani mint a 2011 -es kiadást .Bár a menü és a grafika igényesebb a betöltést pedig sokkal gyorsabb. Kicsit élvezhetetlen a játék szerintem az írányitás miatt.
18.
18.
kató
17.
17.
latyaa
#15: Én már bele nyomtam már egy jó pár órát.De eddig a legnagyobb hiba amit észre vettem az hogy mikor tolnak be a boxba az első kerék nem fordul..... Lehet egyedi eset de eddig csak ennyit találtam benne.
14.
14.
Dahaka18
Én letöltöttem de nekem sem bugos...
13.
13.
reptile110
Én PS3-on semmilyen bugot nem találtam :D
10.
10.
Steve028
#8: Hát nagyon remélem ez csak valami egyedi eset lehet.Kétlem hogy így adták volna ki.Hétfőn jön meg ps3-ra.Egyébként konzol vagy pc?
9.
9.
NoRush
#8: Nálam minden tökéletesen működik, az általad emlitett hibákból egyet sem tapasztaltam.. o.O
8.
8.
Game Fan
#6: Ezt ajánlani???? BŰN. Bugos az egész játék. Kamera fejjel lefele, force feedback kukába való. A hang behülyül a kamera szintúgy. Flashbacknél megfagy a játék. Betyárjó mondhatom.
7.
7.
latyaa
#4: Warerz ???? Nem tudom én meg is vettem de egy bugal nem találkoztam még... pl ott a skyrim az is tele van bugal sőt .... bug tenger az egész nem nagyon értelek de te tudod.
6.
6.
NoRush
Adtam magamnak egy utolsó esélyt, megvettem. Köröket ver az előző részre! o.O Kihagyhatatlan, én tényleg csak ajánlani tudom... :D
5.
5.
#4: A CMR: Dirt 2007-es és azthiszem az is EGO engines játék.
2.
2.
Donpedro
Igazán rászokhatnának már hogy a trailereket PC-n, 1080p-ben veszik fel.
1.
1.
ATi0021
Remélem hamarosan befut végre egy kiadós javítás is. Ennyi bugot még egy játékban nem láttam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...