Blogajánló: az írásaitok közül szemezgetünk

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 24.
  • Hír
Link másolása
Új rovatunkban átnézzük az elmúlt időszak blogtermését, majd kiválogatjuk közülük a legérdekesebbeket. Talán nem mindegyik kötődik éppen a videojátékokhoz, de mindenképpen olyan anyagokról van szó, ami érdekelheti a gamert - nézzük, mit írtatok a múlt héten!

Szubjektív szempontok alapján válogatunk, és nem feltétlenül a helyesírás érdekel bennünket - egy jó téma, de egy remek képösszeállítás is nyerő lehet. Lássuk a múlt heti felhozatalt!

  • Sci-fi és fantasy filmek: Hedzsooo kétrészes összeállításban vesézi ki a közeljövő sci-fi és fantasy filmtermését: megjelenési dátumok, látnivalók és ráadásinfók várják az érdeklődőket. Robotzsaru és Marvel-adaptációk tömkelege.
  • Dead Island-magyarítás: A magyarítás hasznosságát nem kell részleteznünk, az pedig külön öröm, hogy az erre szakosodott hobbicsapatok töretlen lelkesedéssel fordítgatják a legjobb címeket. Most éppen a Dead Island magyarítása készült el - tudtuk meg mrxten blogjából.
  • Modimádók figyelmébe: Megint Hedzsooo, aki külön posztot szentelt a legfrissebb moddinggal kapcsolatos híreknek - történetesen a Legend of Grimlock és a Dark Souls modifikációiról írt részletesen.
  • Tekken-teszt: A Tekken-rajongók várakozásának vége, boltokban a Tekken Tag Tournament 2 otthoni konzolokra szánt változata! RewmacIcon szemügyre is vette a játékot, kellemes tapasztalatairól itt olvashattok bővebben.
  • F1-játékok: Közösségünk egyik feje, hakydakillah igazi Forma 1-megszállott, nem csoda, hogy a versenysorozatot feldolgozó játékokat is ismeri egytől-egyig. Összeállításban emlékezik meg a klasszikus darabokról.
  • Batman magyarul beszél: A népszerű szuperhős, Batman nevét viselő olvasónk - nomen est omen - képregény-fanatikus, még a Batman és Robin-füzetek magyarításába is belevágott többedmagával. Kattintsatok, ha elolvasnátok!
22.
22.
Necreon
#15: Kellene egy statisztika a 15 ill. az alatti olvasók arányáról, majd ezt kördiagrammon ábrázolva őket írt át a sírás valószínűségére a nevüket, a körből pedig %-os értékkel meghatározható mennyire valószínű hogy toporzékolás lesz a vége, hogy "de én azt a nyalókáááát akaroooooooooom".
21.
21.
Giggsy
#15: Márpedig az ilyesmire számítani lehet :/ Felkerül majd a cikk, erre jönnek majd sírni, hogy jaj, az övé miért, mikor az enyém meg nem... Erősen szubjektív a dolog, így viszonylag nehéz vitába szállni azzal, hogy minek van itt a helye, és minek nincs.
20.
20.
vuliem
#17: Lázadásban én Ön mögött állok! Megdöntjük a szerkesztői hatalmat!
19.
19.
Scoo
Ez egy jó ötlet!
Valószínű sokkal többen fognak emiatt blogolni és remélhetőleg a színvonal is emelkedni fog.
18.
18.
QuartoDestra4
#17: #holvanmárazarohadtszerkesztésgomb

zéhával meg vigyázni, nehogy elkapjál valami csúnyát tőle :c
17.
17.
QuartoDestra4
#16: zárójel nem magának szólt, úgy gondoltam hogyha a blogajánlóban nem tűnik fel art, akkor lázadunk :c
16.
16.
vuliem
#14: Sir, yes sir! *tiszteleg* Csak az a gáz, hogy a szerdai fizika ZH ferde hajításból valószínűleg hamarabb eléri nemes ülepem, és ha ez megtörténik, akkor a kedves teszt konkrétan beolajoz és célba vesz hátulról :O
15.
15.
Harkat
#5: Csak nehogy vissza felé süljön el a dolog, hogy majd arról menjenek a viták, hogy az én blogom miért nem került be. :D
14.
14.
QuartoDestra4
#13: Igen, kedves kolléga, művészetünkkel meghódítjuk ezt a listát, s az emberek szívét.

(ez egy utalás volt arra hogyha nem tűnik fel néha-néha egy-egy művészeti témájú blog, akkor seggrepacsi lesz >:C)
13.
13.
vuliem
#7: De még mekkora SOON.
12.
12.
Yami
Ennyire hiány van hírekből?
10.
10.
hedzsooo
...Hali, díjazom a kezdeményezést én is! :D Meg természetesen külön köszönöm az ajánlókat is!^ :)
9.
9.
giga321
#3: Remélem ezt nem gondoltad komolyan ^^
8.
8.
hakydakillah
Honnan veszitek, hogy megszállott vagyok? Csak azért, mert van vagy 30 F1/GP játékom, 200GB-nyi F1 felvételem, pár könyvem, zászlóm, poszterem stb, attól még nem vagyok F1 bolond :-D

5. hasonlóan gondolom én is ezt a dolgot :-D Amúgy meg köszi!

Ez a hír már most sokat segített nekem, mert megtudtam az általam keresett játék címét :-D
6.
6.
tupaccc
4. azért most az kicsit LOL, hogy nem kerültél ide be, azért még csak beszúrtad ide a sajátodat :-D
5.
5.
tupaccc
Nagyon jó kezdeményezésnek tartom ezt a dolgot, mert szerintem majd inspirálja a felhasználókat, hogy egyre igényesebb blogokat írjanak azért, hogy bekerüljenek.

Haky írásai meg különc kedvenc számomra mindig, ebben a blogban az első videója nagyon állat lett :-D Csak írhatna gyakrabban :-)
4.
4.
dante92
Miért pont most!? :) Holnap egész órán azon fogok gondolkodni, mit kéne írni, hogy bekerüljek ide. Kétszer nagyobb faszságot kell kitalálnom, mint a Battlefield 4 hírem:

http://www.gamekapocs.hu/tag/dante92/blog/3279/battlefield_4
3.
3.
Gorre
#1: Azt mindenki leszarja, hosszú szövegeket már nem divat olvasni.
2.
2.
Hubert Cumberdale
öööö....háttt fasza! Tapsvihar meg minden földi jó;)
1.
1.
giga321
De örülnék ha kikerülne ide egy könyves blogom most úgy is olvasok egyet hamarosan befejezem MINDENT beleadok :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...