Zöld az út a Beneath a Steel Sky 2 előtt

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 25.
  • Bejelentés
Link másolása
Noha a Revolution Software az új Broken Sword Kickstarter-gyűjtéséhez kötötte a Beneath a Steel Sky folytatását, a csapat a cél elérése nélkül is úgy döntött: a Beneath a Steel Sky 2 a jövőben biztosan elkészül - reméljük, hogy az új rész is hű marad a klasszikus alapokhoz.

Ugyan az új Broken Sword mellé célként kitűzött egymillió dollárt nem sikerült elérni a Kickstarteren - ez volt a feltétele a Beneath a Steel Sky-folytatásnak is -, a Revolution viszont a rajongók lelkesedését látva megcsinálja a második felvonást. Az első rész még 1994-ben jelent meg, egy futurisztikus disztópiában találtunk magunkat a jövőbeli Ausztráliában; a cím ötvözte a point and click műfaját a cyberpunkkal.

Jó hír a rajongók számára, hogy az eredeti részt készítő Revolution Software dolgozik a folytatáson is. A társalapító Tony Warriner megjegyezte, hogy a Broken Sword: The Serpent’s Curse kickstarteres sikere meggyőzte őket arról, hogy egy másik klasszikus kalandjátékot is feltámasszanak.

Warriner elmondta, hogy a játék jelenleg a tervezés szakaszában van: folyamatosan tárgyalják az ötleteket, s ha az új Broken Swordot befejezik, akkor teljes erőbedobással dolgoznak majd a Beneath a Steel Sky folyatásán.

A jelenlegi tervek szerint a játék PC-n, Macen, iOS-en és Androidon láthat napvilágot, de a konzolos megjelenésen is gondolkoznak a készítők.

3.
3.
gorbesz
a korszak amikor meg agyalni kellett egy jatekban. egyebkent IOS-re is elerheto a jatek, es nagyon jo.
1.
1.
KopyAti
Öreg motorosok tudják miröl van szó! Ez meg is van valahol eredetiben! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...