Lelepleződött a Black Ops 2 zombimódja

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Hír
Link másolása
Annak rendje és módja szerint a Treyarch tegnap este lerántotta a leplet a Call of Duty: Black Ops 2 zombis mókájáról. A játék három élőholtak gyilkolására kihegyezett játékmódot kínál, akár négy ember kooperatív szórakozását biztosítva. Videónk is van róla!

Ha előrendeled a Call of Duty: Black Ops 2 Hardened vagy Care Package kiadását, akkor megkapod a Nuketown nevű térkép zombis változatát is. A Treyarch három játékmódot kínál az élőholtak szerelmeseinek:

  • A Tranzit egy hatalmas, kiterjedt világ, mely lényegesen nagyobb mindennél, amit a Treyarch valaha is készített. Nyomulhatunk szólóban vagy négyfős kooperatív mód keretében.
  • A Survivalban a játékosok egyetlen területet támadnak a Tranzit világában, ám lesz egy biztonságosnak mondott szakasz is, ahová mindig visszatérhetünk. Harc közben ilyen-olyan bónuszokat zsákmányolhatunk, melyek elszórva találhatók a pályákon. A Tranzit-területek hasonlóak lesznek a dedikált térképekhez, egy idő után sokkal több területhez férhetünk hozzá. Itt is játszhatunk egyedül vagy további három cimboránkkal együtt.
  • A Grief egy vadonatúj mulatság, s akár nyolcan vághatunk bele a holtak irtásába. Egyesíti a Survival játékmódot további kompetitív elemekkel. Két négyfős csapatnak kell életben maradnia a Tranziton: a fő cél ugyan a túlélés, s nem pedig az, hogy leszámoljunk a másik társaság emberkéivel, de lehet, hogy a saját kompániánk kedvezőtlen helyzete miatt mégis a rossz útra térünk. Egyfajta emberek vs. emberek vs. zombik móddal van dolgunk.

Ha fertőzött területtel találkozol, akkor különböző stratégiákat kell számba venned, ha életben akarsz maradni. A Black Ops 2 zombimódja sokkal nagyobb és nyitottabb világban játszódik, mint a korábban. Kapunk pontos statisztikákat, ranglistát, továbbfejlesztett partnerkeresőt, de teljesen testre is szabhatjuk a meccset a Custom Games opció keretében - akár egyéni módokat is készíthetünk, beleértve a challenge-eket: pl. berendezkedhetünk fejlövésekre, a mágikus cuccokat ki- és bekapcsolhatjuk.

A zombimód négy új játszható karaktert kínál, az egyikük nő és korábban sehol máshol nem láttuk, kimondottan a rajongók kedvéért alkották meg. Több zombitípus ugorhat a torkunknak: lesznek sztenderd példányok és különleges rusnyaságok is.

A Call of Duty: Black Ops 2 november 13-án jelenik meg. Köszönjük, BrendOon!

33.
33.
Elyas
Engem már rég nem érdekel ez az egész...félreértés ne essék biztos kiprobálom a játékot de,... zombik? én anno a WaW ban szerettem a legelső pályán irtani őket... az vicces volt. Ez már inkább csak azért megy hogy minél többen vegyék... mikor kellett a CODhoz zombimód? én 2009 ben beruháztam a PC-s MW2 re... a mai napig pötyögök vele egyet mert szeretem és mert nem kell évente ugyan az a lövöldözés... az egyetlen ami érdekelt az az MW3 ban a survival mód...(carbon->lvl47 arkaden->lvl29 terminal->lvl 46 :-D)
32.
32.
mugen
#20: Carry on a címe, vadiúj cucc. :)
Elvileg a játékhoz csinálták.

http://www.youtube.com/watch?v=0Hvv6BXdQiU
29.
29.
Zombiekiller6
nagyon zsííííííííííííííííííííííííííííír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csak hiányoznak a régi karakterek :(
27.
27.
szuja
a fikázó kommentekre nem is mondok semmit..
minden estre én várom a játékot
25.
25.
Necreon
Ha ezt pár éve bemutatják, állva tapsolok hogy micsoda igényes áprilisi tréfa. De mivel ez halálosan komoly, én ezen már nem tudok nevetni se. Ez siralmas, komolyan nem találok rá olyan szót, ami egyszerre kifejezné a mérhetetlen szégyent, tiszteletlenséget, és... nem is találom egyszerűen a szavakat. Nem vagyok Call of Duty hívő, számomra az MW trilógia volt fontos a történet miatt, de nem jobban mint bármelyik másik játék, vagy még inkább annyira sem. Ennek ellenére mondom, hogy lassú kínhalált kívánok mindenkinek, aki ezt lehetségessé tette.
21.
21.
Avifer
#19: ugyanígy érzek nem tudom én sem megértni mi a jó a zombiban főleg a cod ban amiben ritka béna 1x 2x még talán de folyamatosan erőltetni és még szeretik is jobban várják a cod zombi részét mint magát a játékot a sima multival
20.
20.
fojesz
19.
19.
eximmice
Mi van ezzel a bolygóval?:S:S Minden játékba ZOMBI?!?!?!?!??!
Ez már dühítő komolyan mondom...Már azon sem lepődnék meg ha az AC3 ban is lennének mondjuk egy szép dlc formájában....-.- ÉN ezt nem bírom felfogni...Sorozatok filmek...de már a játékokat is tele sza*ják zombikkal...Lehet igazuk volt a majáknak csak azt felejtették el odabiggyeszteni,hogy zombi támadás lesz a földön!Már nagyon unalmas ez a zombi téma..felejtsék már el..Ez után mi jön? Vámpírok/Vérfarkasok/Orkok?..Röhej.
18.
18.
DevilGamer
De, ez a zombi mód alapjában véve hülyeség egy olyan játék szériaban ahol az ember nem élőholtaktól védi magát. De viszont, a kooperatív módban élvezet lesz játszani. Ámbár, aki szereti a Call of Duty és a mostani divatot, a zombikat annak ez jó.
17.
17.
Cuppak
#10 Az L4D2-t 1000 ftért vettem <.< és ott van a sok ingyenes dlc, community map.. új játék modok.
16.
16.
Ra1D3n
#13: Sőt, ha jól tudom Budapesten még a Consolecorner-ben is lehet venni vadonatúj játékokat 12rugóért.

Bár a cikkhez hozzászólva, engem annyira nem érdekel ez a zombi mod, életemben nem adtam ki még pénzt erre a játékra, és ezután sem tervezem, mert olyan szinten mentes az innovációtól és a kreativitástól, hogy félelmetes. Lehet jönni a késsel, hogy warezoló pöcsfej, meg stb..., de én csak erre azt mondom, hogy egyik drága barátom szegény, minden aktuális epizódra befizet, én ha tudom elkérem, vagy nála kipörgetem, és letudtam a dologról. Annyira nem rossz, meg ilyenek, de már az MW3 is szerintem színvonalbeli visszaugrás volt az MW2-höz képest. Amúgy körülbelül a cikkírót is ennyire érdekelheti az egész CoD frencsájz mint engem, mert a cikkben azért akad helyesírási hiba azért...
14.
14.
#13: sőt 10.500-tól is van. nem 10.900.
13.
13.
#10: 3. Budapesten: Playmania, Gameshop, Platinumshop legtöbbször, néha KonzolStudio. Vidéken sajnos csak miskolcon tudok egyet, aminek most nem jut eszembe a neve, de rákeresek ha érdekel. Ezeken a helyeken 10.900-tól 11.500-ig terjed, pont a cod:bo2: 11.900...vagy 12.500 ha ilyen day 1 edition a nuketown dlc-vel.
12.
12.
Qmi05
#7: Engem már a World at War-ban is kiakasztott. Miért kell zombizni, valamint ha kell miért csak "gonosz" Náci zombik ellen????????
11.
11.
adam6751
Legalább zölden világítana a szemük (a zombiknak) :P
10.
10.
Game Fan
#9: 1.: Ilyet egy szóval nem mondtam hogy szar, csupán leírtam a véleményem ami negatív hangvételű. A vélemény általában szubjektív dolog, bocs, hogy nem hangsúlyoztam ki.

2.: Megértem a te álláspontodat is de azt is vedd figyelembe hogy egy ez mégis csak egy CoD és nem egy random játék.

3.:Szólj ha tudsz venni új játékot 12 rongyért ps3-ra arra én is vevő lennék.
9.
9.
#7: Akkor vegyél Left 4 Dead-et (ha ps3-ra sikerül venned szólj...), és játssz csak és kizárólag azzal az egy móddal! Senki se fog bántani, ha így teszel, de én inkább azt választom, amiben gyakorlatilag két játékot kapok egy áráért, egy multis lövöldét egy kis single lazulással, valamint egy külön zombigyilkolós stuffot is, és mindezt 12 rongyért, tehát 1 játék áráért. De mondom, senkit se zavar, ha te csak zombizni akarsz....csak nem kéne hülyeségeket írogatni, hogy azért szar valami mert túl sok dolog van benne :-D
8.
8.
Gamelord
#7: Nagyrészt egyetértek.
7.
7.
Game Fan
Én ezt valahogy sosem értem. Anno a World at War-ban még amolyan plusz móka volt. Mindenki szerette és akkor nem ment semminek sem a rovására. Személy szerint nekem annyira nem illett oda mint a huzat. Aztán ott volt a BO. Egyre nagyobb hangsúlyt kapott, meg is látszott, hogy ezzel akarték kompenzálni azt ami a Treyarch elcseszett a BO-ban. És most itt van ez. EZ MI? Call of Zombies? Ha zombis játékkal akar az ember játszani akkor vegye meg a L4D-t vagy bármelyik másik zombis játékot de ne erőltessek már rá egy olyan címre aminek alapvetően semmi köze nincsen a zombis játékokhoz. Hatalmas terület, női karakter, csak a rajongók kedvéért DAFUQ? Ez régen a CoD-tól alap elvárás volt. SP-ben volt női karakter nem is egyszer és nem jöttek ilyen hátsó dumával hogy a rajongók kedvéért. Érdekes ami miatt meg mindenki sír az újkori CoD-oknál azt bezzeg nem tudják "kijavítani" mert ez eddig ilyen volt. Meglátszik arra megy ki az egész, hogy ezzel próbálják utolérni eladásban a IW-t. MW-ben nincsen Zombi ezekben meg van és egy cím alatt jelenik meg. Szánalom a köbön erre nem tudok mit mondani.
5.
5.
groof25
Nagy kár, hogy nem árulják külön, mert ez mindenféleképp megérné a pénzét. Az előző részben is jó volt a zombi mod, de ahogy látom itt még annál is jobb lesz :D
4.
4.
alexcargooo
na ez már tetszik! amúgy a bo2 egy kaki
2.
2.
Dogmatix
utálom a CoDot, de ez a zombimód nagyon érdekelne, de inkább az AC3-ra áldozok.
1.
1.
2pacal
Wow!
Ha a fősztori gagyi is lenne ez biztos elviszi a hátán...:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...