Novemberben jön a Mass Effect Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Bejelentés
Link másolása
A BioWare bejelentette, hogy november folyamán lát napvilágot a Mass Effect Trilogy PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. A csomagban helyet kap az összes Mass Effect-játék egyetlen dobozba zsúfolva, s maga a külalak is prémium minőségűnek ígérkezik. Remek gyűjtemény!

Ha eddig valamilyen úton-módon kimaradt volna a Mass Effect egyik része, de a remek kritikákat hallva mindenképpen be szeretnél ruházni az összes epizódra, akkor a Mass Effect Trilogy a Te gyűjteményed lesz. A csomagban helyet kap Shepard kapitány mindhárom kalandja, ízléses dobozban tálalva. Akárhogy is számolunk, ez 75 óra nettó játékélmény, s pluszban ott van a Mass Effect 3 multiplayere is.


A BioWare hatalmas ünnepséggel készül a Trilogy megjelenésére november 7-én - "sokféle ingame, online és élő esemény várható". A fejlesztők hamarosan további információkat is megosztanak a nagyközönséggel! A Mass Effect Trilogy november 6-án jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra 59,99 dolláros áron - a PS3-as verzió valamivel később landol a boltokban.

A PlayStation 3-tulajok különösen örülhetnek, hiszen ez lesz az első alkalom arra, hogy a trilógia első részét is kipróbálhatják. A PSN-ről egyébként digitálisan is beszerezhetjük majd az első részt.

16.
16.
Racsni1987
ps3 tulajoknak megéri!
Nekem eddig kimaradt, de ezután is kifog. Nekem nem tetszik, hogy 2 bi a főszereplő. Bayonetta is egy kicsit sokkol, hogy angyalokat kell ölni.
15.
15.
MrBrooks
Éljen, ide vele!!! Ugyan megvan mindegyik, de együtt gyönyörűen fognak mutatni a polcon. <3
14.
14.
QuartoDestra4
Kapóra jön nékem, mivel egy-az-egyben kimaradt az egész trilógia... Talán valamikor megveszem.
12.
12.
logoffmeister
Nagyon szép csomag, de tényleg úgy lenne rendes tőlük, ha belenyomnák a dlc-ket is. Aki meg még jobban ki szeretné bővíteni ezt a remek univerzumot, bátram ajánlom neki Drew Karpyshyn könyveit, jó kiegészítő történet a Mass Effect világában (sőt, magyarul is elérhető).
10.
10.
bitbandita
Kizárt dolognak tartom, hogy a dlc-k et nem tartalmazná.
9.
9.
batmanlego
biztos nem lesz hozzá dlc? mert lehet lesz csak még nem jelentették be.REMÉLEM :'(
8.
8.
rico88
Ha DLC-kel együtt jönne tuti vétel lenne, még ha pár ezerrel drágábban is adnák. De így elég felejtős.
6.
6.
szcsaba1994
Te jó isten mekkora lehúzás ez. Még szerencse, hogy 1 játék árán árulják, de ha már trilogy kiadás akkor illett volna a DLC-ket is belerakni. Akkor megvenném, pedig az első 2 rész meg van eredetiben.
5.
5.
Thane
Azt hiszem ezt majd megveszem :D
3.
3.
2.
2.
Dini221
Ja jóóóó erre van kereeet de a honosítást már nembirták megcsinálni (minek,hova,mit) xD De tuti vétel :P
1.
1.
Berencsit
Ha a Dlc-ket is belepakolnák, úgy még meg is venném..... ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...