F1 2012 - fejlesztői napló a játékmódokról

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 27.
  • Videó
Link másolása
Ugyan a Codemasters F1 2012-je már a múlt héten megjelent, a fejlesztői naplósorozat negyedik része csak most futott be. Ha még kacérkodsz a játékkal, nem árt tudnod, hogy milyen játékmódokat kínál az autós cím, beleértve a friss Season Challenge-et és a Champions mókát.

Az idei F1-világbajnokságot feldolgozó videojáték már a boltokban, a Codemasters fejlesztői naplójában most a játékmódokat veszik szépen sorra. Lesz ötévados karriermód és online porció is, az igazi újdonság viszont a Season Challenge, melyben adott körülmények között kell sikert aratnunk és legyőzni a riválisainkat, míg a Champions módban a korábbi világbajnokok orra alá törhetünk borsot. Jó szórakozást!

15.
15.
PCgamer
Jónak tűnik. Remélem a száraz/esős gumik között itt már van különbség mert a 10/11 ben esőben is slick-kel robogtak el mellettem.
14.
14.
ATi0021
Amíg ilyen videókat csinálnak kijavíthatnának néhány bugot. Nem tudom más hogy van vele, de ez a szezon felénél válthatunk csapatot dolog is elég nagyon baromság benne, főleg egy hivatalos játékban. Ott tartok most, hogy Williamstől átszerződtem a Mercihez már a Magyar Nagydíjra.
13.
13.
hakydakillah
12. ne félj, én se értem :-D Talán elírta...

És igen, nem a fejlesztői naplóval kellene foglalkozniuk, hanem egy gyors javításra lenne szükség...
12.
12.
tupaccc
11. ezt most biztosan nekem szántad? Vagy esetleg boonmi pót-profilja lennél, mert különben nem értem :-D
11.
11.
xI DaWe Ix
#7: te mekkora gyökér vagy uristen...
9.
9.
tupaccc
8. addig fogja ezt csinálni, amíg egy moderátor ezt meg nem unja…
7.
7.
tupaccc
5. inkább a Te gyógyszered gurult el valahova, de rohadtul, szóval részemről a "beszélgetés" lezárva....

ON: Ha javítják a sok bugot, akkor ez a játék nagyon állat lesz :-D
4.
4.
tupaccc
3. nem teljesen értem azt, amit itt összezagyváltál, de kezdő szintre állítva a gép fékel helyetted, szóval neked még azt se kell. És talán van egy ici-pici értelme a fékelésnek is, mert hát igenis törnek a kocsik, és nem kellemes 300al a falba repülni :-D …de persze te tudod….
2.
2.
herlius
Talán előbb a bugokat kellene kijavítaniuk, meg a borzasztó irányítást rendbe tenni. Amíg élvezhetetlen a játék addig kár fölösleges baromságokkal hülyíteni a jónépet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...