Bázisépítés a Metal Gear Solid: Ground Zeroesban

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
A Metal Gear Solid: Peace Walker után szabadon, a Ground Zeroesban is jókora szerepet szánnak a fejlesztők a bázisunknak, amit a játék során építgethetünk és szabadon bejárhatunk majd, miközben a fegyverek fejlesztéséről gondoskodunk - mindent most már akár okostelefonokról is.

Az Eurogamer Expo során tartott beszédében Hideo Kojima elárulta, hogy a Metal Gear Solid: Ground Zeroesban is bütykölhetünk majd a bázisunkban: építgethetjük, bővíthetjük majd, szabadon sétálhatunk benne, és a fegyverek fejlesztését is itt fogjuk intézni, ahogy tettük azt a PSP-s Peace Walkerben.

Fontos különbség viszont, hogy ma már lehetővé vált több platformról is elérni ugyanazt a játékot; ahhoz, hogy a kedvencünkkel töltsük az időt, nem feltétlenül kell a nappaliban ülnünk. Ezért Kojima úgy határozott, hogy a Ground Zeroes bázisépítését okostelefonokról is elérhetővé fogja tenni, mert a játék ezen része kiválóan passzol ebbe a többplatformos koncepcióba.

Lesz multi is?

Bár konkrétumok nem hangzottak el a téma kapcsán, könnyen lehet, hogy multiplayer móddal tér vissza a Metal Gear Solid. Kojima elárulta, hogy a frissen alapított Los Angeles-i Kojima Productions-stúdió "a következő Metal Gear Solid" multijáért felel majd - kár, hogy azt elfelejtette kikötni, hogy a Ground Zeroesról vagy a tényleges számozott folytatásról, az ötödik részről van-e szó!

4.
4.
azureknight0715
Nem tudom ez a bázis építés valahogy nem fekszik nekem. Én azt akarom hogy a történetét helyezzék legnagyobb hangsúlyra mert mindig az volt a siker titka.
2.
2.
Yanez
Nekem valahogyan a Peace Walker-ben sem jött be ez a bázisos dolog.Jobban szerettem,amikor a történetre figyelek és semmi más nem vág félbe.
1.
1.
DON GONDOCS
Egy interaktív bázis ahol felszerelkezhetünk és felvehetjük a küldetéseket, jól hangzik elméletben
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...