Petícióval kampányolnak a City of Heroesért

  • Írta: fojesz
  • 2012. szeptember 30.
  • Hír
Link másolása
A NCsoft augusztus végén jelentette be, hogy az év végén bezárja a Paragon Studiost, és ezzel együtt véget vet a City of Heroes nyolcéves pályafutásának is. A rajongóknak természetesen nem tetszik az ötlet, minden létező módszert megragadnak ahhoz, hogy megmentsék a szuperhősös MMO-t.

Az NCsoft augusztus végén jelentette be a Paragon Studios bezárását, aminek egyenes következménye, hogy idén a City of Heroes fejlesztése és támogatása is leáll. A kiadó átszervezéseinek már így is több mint 80 munkatárs esett áldozatul, a City of Heroesra vonatkozó előfizetéseket pedig elkezdte visszatéríteni a cég, miközben a búcsúztató események szervezése is gőzerővel zajlik.

A rajongók természetesen nem szívlelik a zárást, különböző módszerekkel próbálnak hatni az NCsoftra, hogy valamilyen módon túlélhessen a szuperhősös MMORPG. A játékosok petíciót indítottak a nemes cél érdekében, amit eddig több mint 20 ezren írtak alá, sőt az ONRPG jelentése szerint még pénzt is gyűjtöttek - eddig több mint 1000 dollár jött össze. Mások levelet írtak az NCsoftnak, amiben arra kérik a cég illetékeseit, hogy próbálják ki a játékot, és nézzék meg, miért érdemes megtartani.

2.
2.
Gamelord
Na már csak 4,649 kell a 25000hez.
1.
1.
Stranger
Na, már itt is túl sokat nyúltak le a főnökök, hogy ilyen leépítéseket kell tenni? Amúgy van kismillió ingyenes mmo amin fix, hogy alig játszik 5000 ezer emberke és fent tudják tartani, akkor ezt miért nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...