Dinamikusan változó pályákkal jön a GRID 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 1.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten lezajlott Eurogamer Expón a Codemasters képviselői lerántották a leplet a LiveRoutes nevű fícsörről, amely körről-körre megváltoztatja az adott pálya vonalvezetését a GRID 2-ben. Némi változatosságot csempész a monotonnak tűnő körözgetésbe - lássuk élesben is!

A rendszer opcionálisan ki- és bekapcsolható, mozgásban a hétvégén mutatták be az Eurogamer Expón. A LiveRoutes segítségével a chicagói pálya némileg átalakult a második körre: a korábbi egyenes szakaszt felváltotta egy balos-jobbos kanyarkombináció. A dinamikusan változó pályák persze nem állnak a fejük tetejére, de kellő változatosságot visznek az utcai versenyzésbe, s ha korábban betanultunk egy pályát, még akkor sem lehetünk biztosak abban, hogy mi vár ránk a következő körben.

A Codemasters megragadta az alkalmat, és bemutatta a pályaversenyzést is az osztrák Red Bull Ringen - a pálya az F1-ből is ismerős lehet, elvégre korábban A1-Ring néven ismerték. A GRID 2 TrueFeel rendszere teljes egészében a vezetési élményre hegyeződik ki.

Nézzük meg a teljes előadást!

16.
16.
Juha
#11: Erről eszembe jutott valami: a lekörözéseket hogy tudják így megoldani? Nem néztem meg a videót, de furcsa lenne, ha az egy körrel hátrébb lévő autó nem azon az úton menne, mint én. Vagy itt is egyben tartják majd inkább a mezőnyt, mint az NFS-ben, hogy ne tudj elhúzni, ha meg hibázol akkor szépen bevárnak?
15.
15.
Cooper911
#13: Sőt ha azt veszed a Flatoutban is dinamikusan változik a pálya mert az elő körben még sima az út a másodikban meg már lehet hogy az ideális ívre döntöttek egy oszlopot vagy valami tereptárgyat stb.
14.
14.
Cooper911
#3: Ennyi erővel az autó repülhetne is, mert hát az is egy újitás nem?
13.
13.
Necreon
#12: Tudom hogy amott nagyobb szabadság állt a rendelkezésre a fiktív autók miatt és nem is akarok negatív lenni, de szerintem már a FlatOut 2 (sőt, az 1) tudta azt, amit a GRID2. Bár igaz, itt nem a törés a lényeg.
12.
12.
Donpedro
Egész jól néz ki a törésmodell, kár hogy az F1 játékaikba nem ezt rakják...
11.
11.
gegisz13
Szerintem nem is rossz ötlet ez. Csak nehogy minden körpályánál ez legyen. Amúgy nyugodjatok meg, még egyáltalán nincs kész a játék, csak bemutatták, hogy kb ilyen lesz. A grafika itt is már 100x szebb, mint a legutóbbi nfs-eké. Lehet, hogy majd DLC formájában, vagy patch-el pc-re lesz belsőnézet, mert gondolom rendesen kapják az oltásokat ezzel kapcsolatban. A törésmodell és a grafika sem ilyen lesz, eleve ezt sztem nem pc-n mutatták be, mert itt a karambolok ne annyira jók, mint a grid 1-ben. Mondjuk ha visszafele akar valaki menni karambolt csinálni és felrakni youtubera ezen a dinamikusan változó pályán az nem tudom hogy csinálná mert lehetetlen lenne találkozni velük. Én nagyon várom a Codemasters a legjobb autós játék fejlesztő az utóbbi időkben. Igaz a dirt 3 és az f1 nem sikerült annyira jól. Nagyon várom!
9.
9.
shatterhand
Legalább nem unom meg, mindig változatos lesz, meg mindenki szívhat,míg vége nem lesz a versenynek:))
Belső nézet toivábbra sem hiányzik.
7.
7.
Hubert Cumberdale
Előre látom milyen lesz? Elindul a verseny monakoban, majd a második körben fedezék rendszer is lesz, utána zászló lopás és a végén már azt veszed észre, hogy a következő szuper giga defender arany páncélért farmolsz egy varázserdőben...
6.
6.
KeXxX
Nem néztem bele a videóba, de ha lesz benne belső nézet akkor nálam vétel.
5.
5.
mdr88
#3: Az teljesen rendben van hogy próbálnak valami újat mutatni... csak miután a videó nagy részben arról szól, hogy mennyire realisztikus lesz a game.... hát nem tudom, nem sok olyan versenyt láttam, ahol 2 perc alatt átépítik a pályát :S
3.
3.
ZeWa
#2: szemetek próbálnak valamit újítani is, mi?
2.
2.
Cooper911
Naa, most még milyen ökörséget fognak kitalálni.
Legyenek random A-B pályák amiket nem lehet betanulni, de hogy egy körpálya egyik körről a másikra megváltozzon? Muhaha....
Most már tényleg nem bánom hogy nem fogom megvenni.
1.
1.
JoeKanibal
Az első rész majdnem tökéletes volt , emlékszem nagyon sokat játszottam vele főleg multiba , remélem ez se lesz rosszabb ennyi év után :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...