Jön az Angry Birds: Star Wars

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Megvolt a hivatalos bejelentés, itt vannak az első infók: készül az Angry Birds: Star Wars! Az új rész az Angry Birds Space játékmenetét helyezi Star Wars-környezetbe, a videojátékot pedig kiterjedt merchandising követi majd, így kapunk a témában társasjátékokat és plüssfigurákat is.

Hivatalos bejelentés ugyan még nem volt, de a USA Today megszellőztette az első információkat a ma esti Star Wars-témájú Angry Birds-bejelentéssel kapcsolatban: ki nem találnátok, jön az Angry Birds: Star Wars, itt van a hivatalos weboldala.

A játék Androidra és iOS-re készül, a megjelenése november 8-án várható. A játékmenet az Angry Birds Space-re hajaz, ugyanakkor a körítés színtiszta Star Wars; a vörös madár lesz Luke Skywalker, és sorjában a többiek is belebújnak Leia, Han Solo, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca és Darth Vader bőrébe. (A Nagyúr nyilván egy disznó. Már nem úgy.) A terep is ismerős lesz, lődözhetünk majd a malacokra a Hothon és a Tatooine-on is.

Ezzel együtt a merchandising is felpörög, az Idle Hands blog összeszedte az első képeket azokról a kacatokról, amit a két brand egyesítésével árulnának majd. Lesz például Jenga, jelmez, plüssfigura, és még az AT-AT-ket is pusztíthatjuk a dühös madarakkal:


Update:
Megvolt a hivatalos bejelentés, a játék jön Amazon Kindle Fire-re, Mac-re, PC-re, Windows Phone-ra és Windows 8-ra is.

28.
28.
RaZe_G'
#7: Nem, csak még így is fikázzák hogy erre írtam :)
27.
27.
Bandee0817
akk már a star wars filmparódiát(ákat) is lehetne fikázni... xd
26.
26.
Extol
SW-vel mindent el lehet adni? Én magát az SW-t is eluntam már a moziból kilépve, mikor a második filmet vetítették. Biztos lehet benne valami ha már a Morning show-ban is ezt ajnározzák. Amit láttam belőle, hát...
25.
25.
Cooper911
#24: A Lyukasarc a LEGO-tól már beszedte a lóvét most jön az angry birds aztán jön a minecraft star wars :D
24.
24.
samatagrav09
Csak én gondolom úgy hogy ez is a Star Wars meggyalázása lóvéért??
23.
23.
randall13
#14: Még csak most kezdődött a 8. évad xd
21.
21.
markoci555
azt hittem a disznósnál lejjebb nem mennek, tévedtem
20.
20.
Bandee0817
akárki akármit mond, BIG FUN lesz :D várós :3
19.
19.
Zeroni
#16: Szerintem mindent el lehet mondani értelmesen megfelelő stílusban. Te is tökre jól leírtad a véleményed, nincs ezzel para. :) Én speciel az összessel játszottam, és engem ez is érdekel főleg a star wars miatt. De pl a space szerintem eléggé más mint a többi, rengeteg új dolog van benne főleg a fizikai trükkök miatt. Nyilván az alapja persze ugyanaz a játéknak. Abban egyetértek és igazad van, hogy miért nem tudnak univerzális appot csinálni az összes apple termékre. :/
18.
18.
Rayzax
fans gonna love, haters gonna hate, attól hogy húzzátok egymás szárnyát itt, nem fog változni :) amíg van belőle bevételük, addig fogják adni az új "DLC"-ket hozzá. Attól függetlenül hogy sokan ócsárolják már hogy unalmas!
17.
17.
Batman
No nem azt mondom, akinek tetszik vegye, élvezze, de számomra unalmas és az, hogy egy termékük sem univerzális.. Az több mint visszataszító.
16.
16.
Batman
Csak a tisztánlátás végett: iOS-re meg kell majd venni külön iPadre és iPhone-ra, ugyanis a drágalátós Rovio arra nem képes, hogy univerzálisra megcsinálja az applikációt. Ez még nem is lenne baj annyira, ha a HD verziók ne kerülnének indokolatlanul többe.

A másik pedig: Mi ez a rókabőr már megint? Már a Space-nek se sok értelme volt, nem hogy ennek... A seasons se ér semmit.. Megint csak arra jó, hogy ha ezidáig nem vetted meg a játékot, akkor megvegyék a Star Wars fanok is..
Semmi értelme nincsen. Kár Yanezt fikázni.

Nézzetek szembe a tényekkel és ne Androiddal gyertek, ahol egy 150 forintos játékot is ingyenessé kell tenni bizonyos fejlesztőknek, mert a kedves kis Droidosok azt a pénzt sem képesek kifizetni.. Na ez gáz!

Nem várom. Idiótaság az egész.
15.
15.
Kocsis92
#5: igaz, egy ingyenes játéknál csak a pénzlehúzás megy :D nem a játékókból szedik a pénzt, r-go ezek a játékok sose lesznek pénzlehúzások
13.
13.
Zeroni
Nem tudom én pl szeretem. Akiknek nem tetszik azok meg leírhatnák, hogy "én nem szeretem". Annak nem értem mi értelme van, hogy trollkodtok, meg tapló stílusban ugattok. :)
12.
12.
Yanez
#11: Nem is tudom...de azért remélem nem kapsz röhögôgörcsöt.
11.
11.
randall13
#5: Ez most vicces akart lenni? :\
9.
9.
Anno letöltöttem valamelyiket telefonra, de pár percnél tovább nem kötött le. Valahogy ez sem hoz lázba.
8.
8.
tingting
7.
7.
Yanez
#6: Ha ingyen van,akkor kell mert az jó.Ez lenne a magyar logika?
6.
6.
RaZe_G'
#5: és? ameddig ingyen szedhetem google play-ről addig had legyen :))
5.
5.
Yanez
Már nem tudják hogyan húzhatnának még le pénzt erről az Egri Börcről.Lesz még majd mindenféle paródia ebben a gémben.Indiana Jónás,Picsász of the Caribbean,Lord of the Fings.Talán még legós változat is lesz.A kép amúgy jó.
4.
4.
ViktorG
na ezt megnézem...azthittem a Bad Piggies nél nincs/nemlesz jobb, erre jön egy star wars tematikájú angry. Erre kiváncsi leszek ;D
2.
2.
alexcargooo
azt a mocskos... xD ez nagyon komoly XD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...