Újra a Microsoft Pontok kivezetéséről pletykálnak

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 8.
  • Pletyka
Link másolása
A Windows 8 bétájában már valódi pénzzel is lehet fizetni a jól ismert Microsoft Pontok mellett, ami a The Verge találgatása szerint a Microsoft kihátrálását jelenti a pontrendszer mögül. A változás az Xboxot is érintheti, más kérdés, hogy bizonyos tartalmakért már így is fizethetünk bankkártyával.

A The Verge tapasztalatai szerint a Windows 8 bétájában már bankkártyával is lehet fizetni a filmekért és a zenékért, noha korábban kizárólag Microsoft Pontokkal lehetett hozzájutni az online tartalmakhoz. A lap találgatása szerint a Microsoft ezzel megkezdte a pontrendszer korábban is pletykált kivezetését, igaz, a bankkártyás opció mellett továbbra is szerepel a Microsoft Ponttal való fizetés lehetősége.

A Microsoft Pontok bevált fizetőeszköznek számítanak az Xbox Live-on és a Zune Marketplace-en, 1 dollárért 80 pontot kapunk, amit utána ténylegesen elkölthetünk a letölthető játékokra és tartalmakra. A The Verge szerint a változtatás a közeljövőben az Xbox 360-on is életbe léphet, mert a Microsoft "valószínűleg" nem akarja fragmentálni a fizetési módszereket.

Vagy mégis? Bizonyára elkerülte a srácok figyelmét, és ellent is mond mindennek, hogy a Games on Demand szolgáltatás keretében már most is lehet bankkártyával játékot venni Xbox 360-ra, így egyelőre nekünk inkább tűnik üres tippelgetésnek a fenti szösszenet. A Microsoft még nem reagált a The Verge megkeresésére.

20.
20.
Racsni1987
Megint a kockafejek, látom nincs jobb dolgok, nagyon szánalmas lehet nekik az élet. Akinek nem inge az ne vegye magára!
18.
18.
xI DaWe Ix
#17: csak mondtam valamit de mindegy,de sztem ez a lista kicsit túloz.De lehet hogy igazad van én személy szerint akiket ismerek new south wales-be azoknak nincs ps-e
17.
17.
Cooper911
#16: 1600nak? Mármint egy kisebb faluban? Muhahahahahahaaaaaa

http://www.gamespot.com/news/850000-ps3s-sold-in-australia-6262881
14.
14.
xI DaWe Ix
#10: szerintem te ezzel az irással " remélem hogy a te gépedet is feltörik..." elárultad hogy ps tulaj vagy és egy seggfej marha.:)
13.
13.
xI DaWe Ix
#6: Kulturáltabb ja lehet de feltörik az egész psn-t és akkor elúsznak a dolgaid és cseszheted már bocsánat,szerintem jobblenne ha maradna az ms pontos rendszer.
11.
11.
Raam989
#8: Igen, vannak feltöltőkártyák, viszont nem vagy rákényszerítve, bármit megvehetsz normál pénzért, bankkártyával. Míg az MS-nél meg kell venned egy 1600-as feltöltőkártyát, hogy aztán 1200-ért vegyél egy szaros arcade játékot. Minek vegyek 1600-at, mikor nekem 1200-ra van szükségem? Baromság...
Ez, hogy meghekkelik a rendszert meg benne van a pakliban bárhol. Akár a bankodat is feltörhetik és lenyúlhatják a pénzedet, nem feltétlenül kell oda harmadik fél... Nagy ügy, ilyen világban élünk... sajnos...
10.
10.
KeXxX
#8: ha most háborút szerettél volna nyitni, akkor gratulálok, sikerült. Nem a Sony hibája volt. Bárki aki ért a törésekhez, feltörhet mindent. Múltkor mi volt az xbox live-val, vagy mivel hmm..? Nem muszáj bankkártyával vásárolni, lehet rendelni konzolüzletekből vagy a livekodok-ról venni psn kártyát. és nem ilyen pontos faszság van, hanem dollár, euró, font és forint. a ps store minden téren jobb mint a májkroszoft. remélem hogy a te gépedet is feltörik...
8.
8.
ptmilan
#6: Tudtommal ott is vannak feltöltő kártyák. Egyébként ja, marha jó lenne ha eltörölnék, szépen beütöd minden adatodat, jön egy hacker csapat és az eddig összegyűjtött pénzednek lőttek... PS3-on most volt egy ilyen akció...
7.
7.
misutka950
#4: http://konzolokszervize.hu/
Én itt szoktam venni az előfizetést és viszonylag könnyen megközelíthető.
6.
6.
Raam989
Én örülnék, ha végre eltűnne ez az ms pontos gyökérség... PSN-en ezerszer kulturáltabbal lehet ilyen téren vásárolni...
5.
5.
Sniper Fox
#4: http://livekodok.com/
Olcsó & megbízható!
4.
4.
razipapi
Tudom ,hogy elég offos a téma de valaki nemtud valami olyan boltot Budapesten vagy webshopot ahol nagyon olcsó a Gold ? Köszönöm elöre !
1.
1.
Jake Holden
Az én álmom hogy egyszer azt mondja a Miki hogy a multiért nem kérnek pénzt csak a kis avatár kiegészítőkért. Sajnos ez csak egy álom és az is marad de a remény hal meg utoljára.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...