Itt a Fable: The Journey launch trailere

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 9.
  • Videó
Link másolása
A pénteki játékmegjelenések sorát gyarapítja a Fable: The Journey is. A kinectes mellékágtól nem voltak elragadtatva a kritikusok, hiszen rendre közepesre értékelték az albioni sínjátékot. Ha mégis megrögzött rajongónak vallod magad, tekintsd meg az utolsó előzetesét!

Befutottak az első teszteredmények a Fable: The Journeyről. Hiába a jól bejáratott név, hiába a mozgásérzékelős szisztéma, a kritikusok nem voltak elragadtatva a játéktól. A Destructoid adta a legkevesebbet, 3.5 pontot a 10-ből, míg a legtöbbet az IGN, 7.5-öt. Molyneux korábbi ígéretére rácáfolva lehetőségeink meglehetősen kötöttek, az egész játékmenet a kínos railshooterek talaján mozog, közel sincs meg az a a szabadság, ami a sorozatra eddig jellemző volt. A pontszámok ennek megfelelően közepesek, s nincs mit ezen csodálkozni. Van azért potenciál a címben; a gyér kinectes mezőnyben szerezhet kellemes perceket, addig is tekintsük meg a launch trailert: 

Magyarországra október 12-én érkezik a Fable: The Journey.

10.
10.
Jake Holden
#9: Teljesen egyet értek veled. Mikor csinálnak már végre rendes Fablelt????
9.
9.
herrluciff
Akárki akármit mond az egy zseniális volt. Még mindig annak a híve vagyok, hogy az egynek kéne egy remaket csinálni rengeteg új cuccal, lehetőséggel, több döntéssel, varázslattal, küldetésekkel megspékelve. A kettő nem volt rossz. A harmadik rész borzasztóan gyenge volt ahogy az ember haladt előre a storyval. És most ez mi? ... Ne értsen senki félre, de egy sorozatnak az lenne a lényege, hogy részről-részre egyre jobb legyen. Ez max egy külön néven futó valaminek jó lenne, de attól a feelingtől mesze jár amit elkezdtek anno. Szomorú. :'/
8.
8.
kopic
http://www.metacritic.com/game/xbox-360/fable-the-journey:C
6.
6.
Jake Holden
Nálam ez valahogy nem jön át a főszereplő iszonyat hülyén néz ki az meg hogy a szinte a maradék rpg elemet is ki szedik belőle már az egy kis tökön rúgás a kinectet meg inkább hagyom nem mondok róla semmit. De hogy jót is mondjak vannak benne kurva jó jelenetek. De ez max 2-3000Ft ha megér hogy meg vegyem.
5.
5.
Mortis
Mijez?
Valami délutáni matiné reklámjának tűnik...
4.
4.
Moldren
Demo alapján tetszett.
3.
3.
QuartoDestra4
hangosan felnevettem a 3,5 pont láttán :3 kapjákbeanyelestojást köcsögök.
2.
2.
Hab
Már a 3. rész is elég gyenge volt...
1.
1.
deathdave42
tuti, hogy hatalmas hangulat lesz vele majd gémelni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...