Januárban jön az Anarchy Reigns

  • Írta: fojesz
  • 2012. október 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Hosszas huzavona után a Sega elárulta, mikor érkezhet meg Európába és az Egyesült Államokba a Japánban már júliusban debütált Anarchy Reigns. A Platinum Games akciójátéka a jövő év elején rajtol, valószínűleg szimplán az időzítés áll a több hónapos csúszás hátterében.

Megvan az Anarchy Reigns végleges(nek mondott) megjelenési dátuma, a debütálás január 8-án várható az Egyesült Államokban, és január 11-én esedékes Európában. A Platinum Games akciójátéka PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik, a Sega nyomott áron (30 dollárért, illetve euróért) terjeszti majd a programot.

Az Anarchy Reigns már júliusban megjelent Japánban, és bár a játék elkészült, sőt úgy tudni, a lokalizálás is megtörtént, a Sega mégis kivár a megjelenéssel; minden jel arra mutat, hogy a kiadó azt az időszakot kereste, ahol a cím leginkább tud majd érvényesülni. Az Anarchy Reigns egyébként egy multiplayer-orientált akciójáték, amiben tizenhatan csépelhetik egymást különböző játékmódokban. Most hat új képet tudunk mutatni róla, feljebb láthatjátok őket!

6.
6.
keiji maeda
#5: jaja van demó belőle :)
5.
5.
koffein
#4: Japán psn-n van belőle demó?
4.
4.
keiji maeda
nagyon hangulatos a demó is jó belőle :) csak jó lett volna benne egy co-op mód
3.
3.
Zigur
Platinum games-től még nem láttam rossz játékot, meg kell pislantani :)
1.
1.
Casiraghi84
Szerintem nem lesz rossz,egy próbát mindenféleképp megér!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...