Holnap indul a MechWarrior Online nyílt bétája

  • Írta: zoenn
  • 2012. október 28.
  • Korai verzió
Link másolása
Hétfőn végre kipróbálhatjuk a MechWarrior-széria következő darabját, mely elsősorban az online élményekre fókuszál majd. Ugyan a nyílt bétatesztnek már a múlt héten el kellett volna startolnia, a Piranha Games viszont csak most tudott minden hibát elhárítani. Zöld az út a próbajáték előtt.

A néhány kiválasztott játékoson kívül, végre a nagyközönség is belekóstolhat a MechWarrior Online bétatesztjébe. A mindenki számára elérhető robotos móka október 29-én, azaz holnap startol el, jelentette be az Infinite Game Publishing.

A free-to-play cím jó pár teljesen testreszabható mechát kínál; mindnek megvan a maga előnye és hátránya, izgalmas lesz kipróbálni a jellegzetességeket. A MechWarrior-sorozat hosszú pihenő után tér vissza egy hamisítatlan online produktumként. A rajongók támogatásával már így is 5 millió dollárt sepert be a játék, szóval van rá érdeklődés, nem is kevés!

A bétára a MechWarrior Online hivatalos oldalán lehet regisztrálni.

3.
3.
Stack
Én már elég régóta nyomom vele :o) be is szereztem már egy egész jó Heavy Mech-et. Remélem itt már nem lesz törlés a patch-eknél.
1.
1.
markoci555
ki kéne próbálni, de most nagyon el vagyok a Warframe-el
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...