Traileren a Mass Effect Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 3.
  • Videó
Link másolása
Ha van még olyan élő ember, aki nem próbálta volna ki a Mass Effect-sorozatot, az valószínűleg tegnap született; mindenesetre neki és a vérbeli fanoknak szól a jövő héten megjelenő gyűjtemény, mely mindhárom részt tartalmazza egyetlen dobozban.

A jövő héten keressétek a boltokban a Mass Effect Trilogyt, elsőként PC-n és Xbox 360-on. A csomag tartalmazza a három alapjátékot és a DLC-k többségét, a bővebb tartalomért tekintsétek át a korábbi hírünket! A PlayStation 3-tulajoknak december 7-ig kell várniuk, de megéri: az első rész akkor válik elérhetővé az ő gépükön, illetve így egyenként is letölthetik majd a Mass Effect-játékokat a PSN-ről.

59.
59.
#53: Szerintem úgy ahogyan van a The Clone Wars is nagyon jó!
58.
58.
#52: Bocsánat,rosszul írtam....nekem a The Clone Wars is tetszik, szerintem semmi rossz nincsen benne!
55.
55.
#53: Az eredeti, Genndy Tartakovsky-féle Clone Wars szerintem zseniális volt, és valamennyire sikerült Anakin karakterét is elmélyítenie és közelebb hoznia ahhoz, amilyennek mindannyian elképzeltük és látni szerettük volna anno a vásznon. Kár hogy az új sorozat sem művészetében, sem a kánont illető tiszteletében nem mérhető az eredetihez, az pedig hogy később szanaszét retconnolták az eredeti rajzfilmben történteket, az bizony külön bűne az új rajzfilmnek. Azon meg hogy a 3 éves Klónháborúkat immáron 5 évesre húzták... Nos, én már meg sem lepődtem. Remélem hogy a Disney első dolga lesz kitörölni a kánonból ezt az egész förtelmet, és rendet teremteni az SW Birodalomban ;)



Jó lenne visszakapni a régi SW-t, itt pl. egy csodálatos szimbólumrendszer bontakozott ki előttünk a hatalom természetét illetően, a rajzfilm csúcspontja ez a jelenet:

http://www.youtube.com/watch?v=jwMhX0iWUes


Apropó, egy ilyen jellegű anime ráférne a Mass Effect világára is! Van is ilyen kilátásban, nem?
54.
54.
#53: Most épp (megint) a Star Wars korszakomat élem tehát lehet meg próbálkozok vele újra:)
Az eleje amúgy tetszett, valahol ott a 2.évad felénél vagy a 3.évadnál hagyhattam abba.
De természetesen rossznak azt se nevezném csak úgy értettem ,hogy nekem a Star Wars-ban az volt ami annyira nem fogott meg.De majd most!
53.
53.
randall13
#52: Nekem nagyon tetszett a Clone Wars is, most is az 5. évadot várom már. Mondjuk a 4. évad eléggé elrugaszkodott a SW eredeti világától, a 3. után venni kellett volna egy mély lélegzetet.
52.
52.
#39: Azért olyan magabiztosan nem merném kiállítani ,hogy leveri a Star Wars-t.
Azért a Star Wars is nagyon jól össze van rakva.
Már az a 6 film nagyon jó de mellé még vannak játékok( és itt most nem a force unleashed és társaira gondolok) ,szerintem a képregények is jól sikerültek,ha nem is mindegyik.
Ráadásul most fognak egy új trilógiát csinálni,amit már nagyon várok.
Úgy vagyok vele ,hogy a Clone Wars-nál nem lehet rosszabb.
Számomra a Star Wars-ban egyedül a Clone Wars mese (mesék) nem tetszett(ek) ,bár az eleje még szerintem jó pofa volt.
De nem tudom elmondani ,hogy a Mass effect univerzuma milyen jól van össze rakva.
48.
48.
kopic
#18: lool:D:D:D:D:D:D:D
45.
45.
#41: A Blade Runner(Szárnyas fejvadász) tényleg nagyon jó film,aki nem látta pótolja be.
De viszont a Star Wars egyértelműen Sci-fi még ha vannak benne misztikus elemek is.
43.
43.
vwxyz
Az első rész zseniálisan van megcsinálva, imádtam a sztoriját, már alig vártam a végefelé, hogy lezúzzam Sarent :D
A második rész meg kurvajó volt, nagyon tetszett ez a piszkos tizenkettő hangulat, és utánna a végső öngyilkos küldetés! :D
A harmadikkal MÉG nem játszottam, mert nem! :) (Mert csicska vagyok és várom a rajongói magyarítást!)
42.
42.
Uhu123
#39: A Mass Effectre a legjobb szó a varászlatos. Olyan hihetetlen atmoszférája van, hogy egyből beszippant és nem enged el. A karakterek zseniálisak, maga a világ hihetetlenül jó, a párbeszédek is tökéletesek és a sztori is baromi jó és sejtelmes.
Talán a legmélyebb játéktrilógia a világon.
41.
41.
#39: A kettő nem is egy ligában tolja! Az SW nem sci-fi, hanem azonos elemekkel tűzdelt fantasy. A Mass Effect pontosan akkorát ütött, mint gondolom anno a Szárnyas fejvadász, de mivel a hazaiak elég műveletlenek filmes téren, így sokaknak ahhoz a legendához már nem is volt szerencséjük, így ez a fajta univerzum nekik újszerűen hatott. A Mass Effect ügyes összeollózása mindannak ami jó a legnagyobb kult-sci-fikben: 2001, Star Trek, Battlestar, Blade Runner, Majmok Bolygója, Alien, sőt, tényleg átvett elemeket az SW-ből is.

Az az igazság hogy pofátlanul jól csinálta, és sok új dolgot is hozott, és így tényleg minden idők egyik legnagyobbja. szvsz
39.
39.
randall13
#34: Én is tök így voltam ezzel, néztem gameplayeket meg olvasgattam ezt-azt, hogy mi ez a játék, de nem sikerült megértenem hogy mért szeretik ennyien... Az irányítása az első részben gagyi, a fedezékrendszer kezdetleges, a grafika is csak átlagos. Külső szemlélőként az ég világon semmi érdekes nincs a játékban. De aztán valahogy, nagy nehezen rászedtem magam a nyári uborkaszezonban, hogy kipróbálom. Na akkor fogytam minimum 5 kilót, mert nem tudtam abbahagyni a játékot. Star Warst gondolom nem kell senkinek sem bemutatni. Na a Mass Effect szó szerint földbe döngöli és még közben röhög is rajta. Csak hogy érzékeltessem a világ összetettségét.
37.
37.
danez11
én még sose próbáltam, de nem is akarom..
36.
36.
Morv
Ezzel az összevágott videóval nem erőltették meg magukat. Egy képkocka új jelenet sincs benne, sőt szöveg sem.

Roppant zavaró, hogy a harmadik rész a mellékküldetéseket nem követi nyomon, így nekem kell fejben tartani, hogy megszereztem már egy tárgyat vagy sem. Az előző részeknél ez nem volt probléma, de itt láthatóan fontosabb volt a multi, meg beleerőltetni, hogy Shepard buzi lehessen.

SPOILER
Az első részben valamelyik karakter azt mondta, hogy nem a geth sereg az igazi veszély, hanem a "súlykolás". A második részben is komoly szerepet kapott, sőt a DLC-ben Shepard-ot el is kapták. A harmadik részben kihagyott ziccer, hogy nem lett igaz az indoctrination theory.
A másik amit hiányok a harmadik részből az a sötét energia hiánya. A második részben fontos volt, többször is volt említve, a háromban meg semmi.

Mindezekkel együtt remek játék a trilóga.
35.
35.
DollSyndrome
34.
34.
L4tz33
#10: szívemből szóltál!!! Nem kicsit sértő a szöveg! Én kipróbáltam anno az egyet, és rohadtul nem jött át ez az "univerzum" . Aztán néztem gameplay-t a 2. és 3. részből is, és egyszerűen még a demo-t sem vagyok hajlandó letölteni. Számomra ennyi a Mass Effect! És attól senki nem gyökér, hogy ez a húú de nagy cím nem érdekli!
33.
33.
leviske
Őszintén szólva a rajongói trailer 1000x jobb lett. És ami momentum ebben jó lett, az abban is megjelenik.

Nem lett jó a zene, nem lett jó a vágás... nem értem, hogy ezt egy ember, aki ingyen csinálta, hogy tudta jobban eltalálni.
32.
32.
Raatkainen
#31: Miért pénzlehúzás? Aki eddig nem játszott egyikkel sem, annak jó lehetőség hogy megvegye, aki meg sorba megvette külön-külön az meg úgyse veszi meg(kivéve ha gyűjtő), nem erőlteti rád senki.

Nekem tetszett a befejező rész, a játék végéig nem keltett bennem olyan érzéseket mint az 1. vagy a 2., de a befejezések fantasztikusak, kedvencem a szintézis, még egy lehetőség maradt hátra, azért még kijátszom egyszer.
31.
31.
daenath
Nah ujabb penzlehuzas :(
29.
29.
#27: Ha Shepard-ből meleget csinálnának azért az elég nagy baki lenne mivel az "ÉN" Shepard-öm nem meleg!
Ezt bizton állíthatom:D
25.
25.
#21: Én úgy vagyok az ilyen trilógiáknál ,hogy nem teszek különbséget köztük, mivel én úgy gondolom ,hogy ezeket úgymond összesítve kell nézni.
Tehát most lehet azt mondani ,hogy a második rész jobb de az első rész nélkül közel nem adja azt az élményt mint amit egyébként ad.
Ne értsd félre nem vitatkozok csak leírom a véleményem,azt ,hogy én miszerint nézem:)
Ezt így gondolom más játékoknál,filmeknél,könyveknél is.
24.
24.
Vurgi
Még én sem játsztottam egyetlen részével sem, de köszönöm az előítéletet, így tök jó elolvasni egy cikket. (Y)
23.
23.
Senshi
#9: Na ja, ideje benevezni rá!
22.
22.
AkosTorok88
Csak valamelyik demot nyomtam azt se végig nekem nem jön be a jövő téma semmilyen formában de attól lehet jó elvégre év játéka is volt azt hiszem
21.
21.
lolman598
szerintem továbbra is a 2 messze a legjobb a szériából,főleg a zene miatt.Az valami fantasztikus,hogy mit alkottak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...