3,5 millió példánynál jár az Assassin's Creed III

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 7.
  • Biznisz
Link másolása
A Ubisoft közzétette a legfrissebb pénzügyi jelentését, s mintegy mellékesen - belső becslésekre alapozva - megemlítette, hogy az Assassin's Creed III-ból 3,5 millió példány talált gazdára az első héten. Az eladási szám pont a duplája a Revelations elsőhetes teljesítményének.

Nem nagy meglepetésre hatalmas siker az Assassin's Creed III. Connor kalandjából 3,5 millió példány talált gazdára az első héten - derült ki a Ubisoft legújabb pénzügyi jelentéséből. A cég szerint a sorozat harmadik számozott epizódjára kétszer annyian voltak kíváncsiak a megjelenés hetén, mint tavaly a Revelationsre.

A 2012-2013-as pénzügyi év szeptember 30-cal záródó első felében a Ubisoft 58,1 millió euró veszteséggel zárt, mivel két nagy sikervárományos címének is - az Assassin's Creed III-nak és a Far Cry 3-nak - nagyra nőttek a fejlesztési és marketingköltségei. A franciák szerint az év végéig - azaz a harmadik pénzügyi negyedévben - már profitot is termelhetnek: ebben az időszakban érkezik a minap aranylemezre került Far Cry 3, a Rayman Legends és a ZombiU is.

A második negyedévben az eladásokból befolyt összeg 148 millió euróra rúgott, amely 1,4 százalékos növekedést jelent a tavalyi év azonos időszakához képest. A bevétel javulásában közrejátszottak az online eladások (28 millió euró, és 59 százalékos növekedés), a Ghost Recon: Future Soldier és a Just Dance 4 is.

Yves Guillemot, a Ubisoft vezérigazgatója elmondta, hogy a 2012-2013-as üzleti évre jósolt 1,16 - 1,2 milliárd eurós bevételt 1,2 -1,26 milliárd euróra módosították.

19.
19.
Deadshot
#18: nekem minden prímán működik ,nem ütköztem még egetrengető bugba (kivéve hogy derékszögbe állítottam az aquilát... :D)

meg nem csak B-X a counter, hanem van amelyik ellenfél ellen B-A kell, hogy lefegyverezd, aztán megöld (ha eddig nem tudtad volna)
18.
18.
"kipróbáltam" xboxon. ROHADTUL BUGOS!!!
a játék jó lenne, de szerintem direkt meg lett nehezítve a harc. olyannyira, hogy el is szabták, rengeteget hibázik az AI.
sokszor túl könny, sokszor meg iszonyat a túlerő, a bugok pedig hamar elveszik az ember kedvét.
SPOILER
konkrét példa, tegnap történt.
egy erődöt akartam bevenni. ugye fel kell robbantani a lőporukat, és megölni a vezért. sokadjára sikerült eljutnom addig, hogy először robbantsak. aztán leöltem a vezért. még mindig úgy jelölte a pöttyét, hogy él. pedig már meghalt.
nem volt liberate átvezető videó, hanem maradt továbbra is őrzött terület. kimentem a piros körből, aztán visszasétáltam. minden embert visszadobott!!!
görcsöltem rajta vagy fél órát, semmit sem ért!
a harc is néha nagyon gáz, van hogy az AI kifagy. Akkor kap egy ütést a katona, és hullik. Van, hogy olyan agresszivek hogy 3 ember leöl. 3!
lehet azt mondani, hogy az elején vagyok meg minden, tapasztalni kell a játékot, erősebb fegyver kéne mint egy vadásztőr - ami mellesleg 2 ütés 1 katona. de az se jön össze neki mindig!
szóval bug, bug hátán. nagyon gáz. ilyet még sose láttam AC játékban, el is vette a kedvemet egy időre, pedig nagyon érdekelne mi a sztori vége. nekem csalódás a hibák miatt a játék, először a sorozat történelmében
17.
17.
kopic
Halo 4 eladásokra kíváncsi vagyok:)
15.
15.
#11: Igen az Ubisoft nagyon belejött.
Illetve régen is jók voltak nem azt mondom...csak mostanában tényleg amilyen játékokat készítenek.
12.
12.
Gzias
Biztos jó lehet, de még várok egy kicsit amíg lejjebb megy az ára! ://
11.
11.
BrendOoN
#3: Hát remélhetőleg abból is eltudnak adni egy milliót. Emlékezz vissza az Alan Wake-re. Ha nem adják ki PC-re, még a fejlesztési költségek sem térülnek meg.

Amúgy meg elképesztő, amit mostanában a Ubisoft csinál. Assasin's Creed III, Far Cry 3, ZombieU, Splinter Cell, Rainbow Six Patriots, és ott lesz még a Watch Dogs...
10.
10.
ernestke
Jo is a az AC3,vegyétek és vigyétek...
9.
9.
Onegesius
csak gratulálni tudok nekik. Ilyen egy minőségi játék!
6.
6.
RaZe_G'
Meg is érdemli! bár én sajnos csak karácsony tájékán fogom tudni beszerezni :/
5.
5.
adam6751
#3: Szerintem meg sok lesz.PC-re elképesztően fog kinézni valószínűleg
4.
4.
Tywin Wrex
A minap néztem egy gameplayt, mondhatom zsír szuper, tökre mintha én mennék ott. Ami minőségi az minőségi, nem csuda hogy rengeteg csaj rajongója is van a sorozatnak.
3.
3.
GegeWarrior
És akkor a PC még sehol! Tudom az nem lesz sok, de akkor is, szerintem cirka 750 ezer biztos elmegy belőle PC-re is.SŐT!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...