Abduction - lopakodós játék a CryEngine 3-mal

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 8.
  • Bejelentés
Link másolása
A semmitmondó dark12345 névvel ellátott emberke érdekes projektet osztott meg a CryEngine fejlesztői fórumán. Az Abduction egy vérbeli lopakodós játéknak tűnik, ahol - hasonlóan Vukhoz - a sötétség lesz a legjobb barátunk. Ellenséges bázisokra kell besunnyognunk információgyűjtés céljából.

Habár a projekt még gyerekcipőben jár, jó érzés látni, hogy a sunnyogós műfaj nem halt ki, sőt! A Crysis 2 modjaként szolgáló Abduction képi világa meglehetősen sötét, amire nagy szükség is van, elvégre a cél az, hogy megőrizzük inkognitónkat. A CryEngine fejlesztői fórumán írt bejegyzés szerint a játékosoknak ki kell használniuk a sötétség rétegeit, így aztán főleg árnyékban mozgunk, és észrevétlenül öljük meg az ellenség felfegyverzett tagjait.


Csapdákat kell állítanunk, és a siker érdekében csillogtatnunk kell a kémkedési technikánkat. Az információk gyűjtése elsődleges az előrehaladás szempontjából. A CryEngine 3 szépen domborít a játék alatt, bár a pályák berendezései még eléggé sivárak - viszont már most süt róluk a remek hangulat. A munkálatok szépen haladnak, remélhetőleg belátható időn belül napvilágot lát az Abduction.

11.
11.
adam6751
A videóról annyit hogy nem tudom mi ez,de szar.
10.
10.
adam6751
#3: Azért a Blacklistben reménykedjünk.
9.
9.
Tokodboy
Jó hogy kitesztek mod híreket is az oldalra.
Itt van egy részben magyar illetőségű mod:
https://www.youtube.com/watch?v=Z3Jrgs96Zbw
8.
8.
bodortamas1
#7: Ezeket a hibákat figyeltem én is. Van még mit csiszolni a M.I.-n.
7.
7.
Sethiran
Azért ezen az AI-n volna még mit csiszolni. Áll a sötét folyosón, a fal előtt 0,5 méterrel, arccal a fal felé fordulva, kilövik (!) felette az egyetlen fényforrást, majd reakció = 0. Kukacoskodásnak tűnhet, de az etalon Thief-ben ezt az őrök tán már az első részben nem szopták be. A Thief3-ban egész biztos, hogy a fáklyaoltásra gyanakodni kezdtek, sőt újra is gyújtották azokat. Meg az őröknél egy ilyen k.. sötét helyen nincs egy elemlámpa. LOL.
6.
6.
JBoy
#3: Dishonored új játék, lopakodós és elég szép a grafikája. :)
5.
5.
hedzsooo
...Egynek lehet, hogy jó lesz ez is, de igazából a THIEF 4 minden reménységem ebben a stílusban. Bár, a Dishonored kellemes meglepi volt az idén, de egy THIEF 4-et már nagyon kezdek hiányolni. ^^ Jöhetne már végre arról is valami infó!
4.
4.
Hubert Cumberdale
3.
3.
joshfeed
Kár. Ideje lenne egy jó lopakodós mert a splinter cell megku*vult az uccsó években.
2.
2.
Lacek896
#1: Épp akartam írni! :)
1.
1.
Hubert Cumberdale
Kár, hogy ez csak egy crysis2 mod.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...