Ubisoft: drága a Wii U

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 14.
  • Hír
Link másolása
A Ubisoft vezérigazgatója úgy tartja, a Nintendo drágán kínálja a Wii U-t, és ő személyesen nem is örül neki. A Nintendo platformjainak legnagyobb külsős pártfogója szerint nincs más lehetőségünk, mint azzal vigasztalni magunkat: egy iPadhez képest a tabletkontrolleres konzol még olcsó.

Nehéz ezt előre megjósolni: első blikkre vaskosnak tűnhet a Wii U árcédulája, ugyanakkor a statisztikák szerint a Nintendo újgenerációs masinája még úgy is jó áron érkezik, hogy ez lesz a kiotóiak legdrágább gépe. Aztán lehet, hogy az eladások és a vásárlói fogadtatás átír minden előrejelzést.

A Ubisoft vezérigazgatója, Yves Guillemot mindenesetre drágának tartja a Wii U-t: "Mindig az alacsonyabb árazást kedvelem, szóval nem mondhatom, hogy boldog vagyok. Sosem örülök, ha a gépek drágák. Amit itt tehetünk, az az, hogy észben tartjuk: az iPadhez képest olcsó, és amit tud, ahhoz képest sem drága. De azért remélem, még időben tudják csökkenteni az árát."

A Ubisoft a Nintendo egyik legfontosabb third-party partnere, a Wii U november végi debütálását számos Ubisoft-cím kíséri majd. A ZombiU például az egyik legérdekesebb exkluzív játék a platformon, és az Assassin's Creed III Wii U-s változata is tartogat egyedi megoldásokat.

A Wii U kiszereléstől függően 300-350 dolláros áron kerül forgalomba, Európában november 30-án rajtol.

6.
6.
samatagrav09
#4: De igen nem olyan erős a vas benne tudtommal.
5.
5.
DON GONDOCS
NA bezzeg az Ubisoft játékai olyan olcsóak :S
4.
4.
Edy92
75k az nem sok ezért a gépért ha azt nézed.
2.
2.
Donpedro
Kíváncsi vagyok mit fog majd mondani az új Xbox/PS árára...
1.
1.
markoci555
nem is olyan régen volt valami ár összehasonlítás és abból nagyon jól látszott hogy nem is drága
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...