Megvan a Deus Ex-film rendezője

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A Deadline értesülései szerint a CBS Films megtalálta a megfelelő rendezőt a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának elkészítésére, és az ígéretek szerint a játékhoz maximálisan hű adaptációt kapunk; a direktor maga is nagy rajongója a tavalyi év slágercímének.

Újabb nap, újabb Cooltúra-hír. A Deadline értesülései szerint a Deus Ex: Human Revolution filmváltozatának rendezője Scott Derrickson lesz; ő felelt a december 6-án mozikba kerülő Sinisterért és a 2005-ös Ördögűzés Emily Rose üdvéért című moziért is. A forgatókönyvet C. Robert Cargill társaságában írja - ők ketten készítették a Sinister szkriptjét is -, a produceri szerepet pedig Roy Lee és Adrian Askarieh vállalta, a vezető producer John P. Middleton lesz.


Derrickson és Cargill maguk is nagy rajongói a játéknak, a hírek szerint többször is végigjátszották a címet, és az összes lehetséges befejezésig eljutottak. Érdekesség, hogy bár a sorozat 2000 óta fut, a filmkészítők kizárólag a tavalyi Human Revolutionre építenek majd, ennek tükrében Adam Jensen lesz a főszereplő is.

8.
8.
drat576
#5: ja, egymás mellett van a 4 féle kapcsoló :D
6.
6.
IceColdKillah
Jól hangzik, de kíváncsi vagyok hogy ki fogja Adam-et alakítani...
5.
5.
Kerub
"...maguk is nagy rajongói a játéknak, a hírek szerint többször is végigjátszották a címet, és az összes lehetséges befejezésig eljutottak."

Az aztán baromi nehéz lehetett :D
3.
3.
Blyan000
" Érdekesség, hogy bár a sorozat 2000 óta fut, a filmkészítők kizárólag a tavalyi Human Revolutionre építenek majd, ennek tükrében Adam Jensen lesz a főszereplő is."

Ami nem meglepő, hiszen ez a legkorábbi a sztori a DE történetek fonalában.
2.
2.
giga321
OMG OMG kimondhatatlanúl várom o.O
1.
1.
Connor
annyi játékot filmesítenek meg mostanában:D remem jobbak lesznek mint a PoP
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...