A Skylanders Giants babérjaira tör a Disney

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Ugye nem hittétek el, hogy a Disney karba tett kézzel, távolról figyeli, hogy az Activision elhappolja tőle a megvásárolható műanyagfigurákkal operáló játékok piacát a Skylanders-szériával? Már készül a hasonló örömöket nyújtó Disney Infinity, számtalan fizikai kiegészítővel.

A Disney megirigyelte a Skylanders sikerét, s a jelek szerint már javában hegeszti a hasonló élményt kínáló Disney Infinityt. A korábban Toy Box néven futó alkotáshoz számtalan műanyag figurát vásárolhatunk majd, melyek mind a kiadó animációs filmjeiből származnak. Egy "lapos eszközre" van szükségünk a játékélményhez, melyet USB-n keresztül vagy egyszerű infravörös érzékelő segítségével csatlakozhatunk a konzolhoz. A bábuk megelevenednek a képernyőkön, minél többet vásárolsz belőlük, annál több játszható karaktered lehet.

A Stitch Kingdom értesülései szerint a Disney Infinity kezdőcsomagjában megtaláljuk a Szörny Rt. Sulley-ját, Jack Sparrowt és Mr. Hihetetlent. Később tovább bővül a felhozatal a következő filmszereplőkkel: Mike Wazowski, Randall, Hector Barbossa, Davy Jones, Mrs. Incredible, Syndrome, Dash, Violet, Woody, Jack Skellington, Agent P, Rapunzel, Anna, Ice Queen, Sorcerer Mickey, Tow Mater és Francesco Bernoulli.

Természetesen a Pixar-féle hősök sem hiányozhatnak: a Verdákból itt lesz Villám McQueen és Holly Shiftwell, valamint a készülő Gore Verbinski-filmből a Johnny Depp által megformált karakter, a Lone Ranger és társa, Tonto is. A Toy Storyből képviseli magát Jessie és Buzz Lightyear, valamint megvásárolható kiegészítőként Phineas és Ferb.

A Disney Infinity 3DS-re, PS3-ra, Wii-re, Wii U-ra és Xbox 360-ra jelenhet meg, valamikor a jövőben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...