Bemutatkozik a Tiger Woods PGA Tour 14

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Az EA Sports bejelentette a Tiger Woods PGA Tour következő epizódját, a golfjáték várhatóan jövő tavasszal kerül boltokba. Noha a leleplezés önmagában nem meglepő, a kiadó ennek ellenére nem igazán erőltette meg magát, hogy brutális újdonságokat beharangozó információkkal nyűgözze le a rajongókat.

A Tiger Woods PGA Tour 14 már megkapta az amerikai borítóképét is, érdekesség, hogy ezen Woods mellett az ikonná vált Arnold Palmer is szerepel. Az amerikai golfozó 92 professzionális, köztük 7 major győzelmet tudhat magáénak, az ilyen módon történő előtérbe hozása persze inkább csak marketing, hiszen a sportoló már korábban is szerepelt a játékban.

A PGA Tour 14-ben azért lesznek új golfozók, Keegan Bradley, Bud Cauley, Stacy Lewis és Lexi Thompson is itt debütál majd először, a végleges verzióban pedig 25 golfjátékos közül választhatunk majd.

A fejlesztést a kanadai EA Tiburon végzi, és bár a platformlista és a megjelenési dátum még nem ismert, a korábbi trendeknek megfelelően vélhetően tavasszal érkezik a játék PS3-ra és Xbox 360-ra, illetve ezúttal valószínűleg egy Wii U-s verzióval is megpróbálkoznak a srácok. A mozgásérzékelés alap: Move- és Kinect-támogatás eddig is volt a játékban.

12.
12.
hakydakillah
Köszi srácok, ment a warn...
11.
11.
tupaccc
9. nem kritikus, inkább egy barlangi troll. Én rendszeresen kérem PÜ-ben a bannolásodat. Remélem egyre többen teszünk így, és végre kidobnak téged.
Ha rühelled az oldalt, rühelled a staffot, akkor a francnak vagy itt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...