Két új kép érkezett a GTA V-ről

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 18.
  • Képek
Link másolása
Az Xbox hivatalos Facebook-oldalán "exkluzív" screenshotok landoltak a jövő tavasszal érkező Grand Theft Auto V-ből, jóllehet a közzétett öt kép közül csak kettő számít valóban újnak. Nem baj, vasárnap ennek is nagyon örülünk, csekkoljátok le gyorsan őket Ti is!

Szinte még fel sem riadtunk az új trailer okozta sokkélményből, máris jönnek az újabb látnivalók a GTA V-ből. A szerény mennyiségű két screenshotot az Xbox hivatalos Facebook-oldala szállította.

Az elsőn az FIB épületét pásztázzuk helikopterben ülve:

A másodikon Trevor mászik fel éppen a Vinewood-feliratra:

69.
69.
SLi
Ez PC vs konzol vita qrva unalmas most már komolyan. 8 éve is ez folyt minden gamer oldalon meg most is, nem hiszem el, hogy ez a szubkultúra nem tud ezen túllépni, idióták újabb és újabb generációi nőnek fel mindkét oldalon és fújják ugyanazokat a primitív érveket folyamatosan. Menjetek a picsába, hogy folyton teleszemetelitek a kommenteket ezzel, komolyan ezért sokszor már el se olvasom, pedig érdekelne mások véleménye a játékról.
68.
68.
Stranger
#61: Nem... én arra mondtam, hogy a fanboyok mindent kitalálnak és már lassan a gamepad-ot is jobbnak titulálják FPS-hez mint az egeret...
65.
65.
Wolverine
Én ezt akármilyen fura is de laptopon fogom nyomni (feltéve ha végre szól a fáma a pc-s megjelenésről is), mert nekem nincs pénzem más platformra, és pont nem érdekel ki hogy szereti nyomni, és nemfogok ez miatt senkibe se kötögetni, mivel mindenki úgy játszik ahogy tud éppen. Akinek meg Ncore a vallása annak meg legyen az, tény h ilyen fizetés/termékárak mellett az ember nem nagyon teheti meg a játékvásárlást, de annyi biztos hogy a gta mindíg megérte a pénzét, legalábbis nálam biztos, szal ha mást nem is, de ezt mindíg megvettem és aki szereti a sorozatot az is inkább gyűjtsön rá mert ahogy elnézem csalódásra nem lesz okunk. Konzolra nem is gondolkoznék, egyedül pcre necces mivel kérdés hogy lesz optimalizálva ha lesz is, de bízzunk benne hogy frankóra gyúrják. Szóval fel a fejjel skacok és nem civakodni, hanem imádkozni hogy minél hamarabb élvezhessük. :)
64.
64.
Lorthirash
#63: bocs az esetleges íráshibákért
62.
62.
Lorthirash
Autós játékot meg kormánnyal kell játszani tehát ennyi ott mind2 szar bill is meg kontroller is
61.
61.
Lorthirash
#52: Stranger te egy kicsit hülye vagy már elnézést a kifejezésért 900 ft os egérrel sokkal jobban lehet fpsezni mint akármelyik konrollerrel
60.
60.
Lorthirash
#59: az viszont tény és ez megcáfolhatatlan hogy egér+ bill jobb az FPS játékoknál és nem is kicsit hanem nagyon sokkal
57.
57.
Nomad010
Persze:DDD A javaslatomat, hogy esetleg fejezzék be az értelmetlen vitát törlitek, de ezt a hihetetlen mennyiségű faszságot nem:D GG Gamekapocs staff, GG:DDDD
47.
47.
mdr88
#20 Nem nevezném baromságnak... Tudok róla, hogy boxon is warezolnak, de közel nem annyira mint PC-n... Így boxon még mindíg több mindent tudnak eladni mint PC-re... PC-n max multi miatt vesz meg valaki egy játékot... persze azt is csak az után, hogy warezbe kipróbálta.
41.
41.
40.
40.
#38: Nem számítok pozitív véleményre:D
De szerintem azért az FPS tényleg jobb PC-n.
Bár attól függ ki mihez van szokva.
38.
38.
Nomad010
#36: De már nem sokat, mert lassan takarodó van az elmegyógy és intézetben:D

SelingerV:Brace yourself, a shitstorm is comming.
36.
36.
Stranger
33.
33.
AdolfGalland
SOHA nem értettem és nem is fogom érteni ezt a köpködést.... A konzol sz@r, a pc sz@r stb stb... Emberek miért kell ezt így felfogni? Nekem régóta pc-m van, de volt kétszer is X360-am amit nagyon szerettem. Az eladás oka pusztán anyagi volt... Mind a kettő jó és szerintem ha tehetné, mindenki tartana ezt is, azt is!

A kiadóknál pedig egyértelmű, hogy marketing ügyileg megéri kiadni "exkluzív" játékokat, mert ha megnézitek egy-egy ilyen cím megjelenésénél, megugrik az adott konzol eladási száma. És nincs ezzel semmi baj. A mai világ a pénz körül mozog. Az egyetlen bajom, hogy vacakul optimalizálták pc-re mondjuk a GTA IV-et, amit ha úgy adnak ki ahogy kell, a mai napig nagy kedvencem lenne.. De, hogy a 2 gigás 6970 mellett, egy AMD 965-el és 8gb ram-al is le kell venni a beállításokat az pofátlanság. Konzolon pedig ott volt a pop up probléma. Semmi sem tökéletes, de nem egymást kellene fikázni, mert ez vagy az van otthon. Fikázzátok a kiadót, hogy ennyire veszi a fáradtságot és bízzunk benne, hogy az V esetében máshogy lesz!:)
26.
26.
comodore
"konzolon sokkal nagyobb élvezet játszani!"

Ugye azt tudod, hogy a GTA 4 volt az első GTA játék konzolon, amibe ki lehetett kapcsolni az auto-aim-ot? ( bár itt is alapból be volt kapcsolva ).
25.
25.
trion96
Egész jól fog ez kinézni roszabbra számitottam :)
23.
23.
dzsiádzsó
#20: Ausztriába is lehet ember ölni, meg nálunk is! Mégis ott egy év alatt nincs annyi gyilkosság mint nálunk 1 hónapban! Ha érted mire célzok! Nézz meg CoD platfrom szerinti eladási statisztikást!
20.
20.
Tényleg nem fogok itt PC v.s konzolozni mert szánalmas az egész de annyit hozzá teszek ,hogy ez a warez dolog elég nagy baromság mivel PS3-ra még oké nem lehet de Xbox-ra simán lehet ugyanúgy warezolni.
19.
19.
mdr88
Szerintem nem szükséges itt PC vs konzol listát csinálni (hiszen akármelyik PC-hez vehetsz egy akármilyen kontrollert)... egyetlen oka van annak, hogy sok cím nem jelenik meg... ez egy szóban leírva a warez és a gyártóknak ez marha nagy veszteség... az én véleményem az, hogy sok game már amikor megjelenik konzolra rendelkezik egy PC verzióval csak épp megvárják míg elegendő a bevétel és aztán kiadják PC-re is, ahol előbb utóbb úgyis warez verziót fog nyomni a gamer társadalom fele. Ez van.
18.
18.
Hubert Cumberdale
#17: de vajon metaxika az, vagy quchy? Vagy esetleg mindkettő? :D
11.
11.
hedzsooo
Nem értem miért gondolhatja valaki, h ez nem jön PC-re..., LOL. :D

Na, ha lez időm, már blogolok megint egyet, most akkor a GTA V-ről majd. :)
10.
10.
Uhu123
#3: Biztos, hogy jön. A Rockstar mondta anno, hogy a GTA-k mindig jönnek majd PC-re. Csak azt nem tudni, hogy mekkora késéssel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...