Csúszik a PS Vitás Ratchet & Clank: QForce

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 20.
  • Csúszás
A Sony bejelentette, hogy a Ratchet & Clank: QForce PS Vitás verziója mégsem jelenik meg az előre kitűzött időpontban. A PS3-as verzió továbbra is november végén érkezik, ám a kistestvérre a következő évig várnunk kell. Szerencsére a japánok valamelyest kompenzálják a zsebkonzolosokat.

A PlayStation Blog információi szerint a Ratchet & Clank: QForce PS Vitára szánt változata csak 2013 januárjában lát napvilágot. A késedelem okát nem részletezte a kiadó, annyit azonban elárult, hogy a PS3-as verzió érkezése továbbra is november 27-én esedékes.

A várakozást enyhítheti az a tudat, hogy a kézikonzolos változathoz ingyen jár majd a Mini-Boss Skin Pack DLC, valamint ha beruházunk a nagygépes változatba 20 dollárért, grátisz megkapjuk a teljes PS Vitás QForce-t. A két verzióhoz természetesen keresztplatformos funkciók is járnak.

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Ratchet & Clank. A jeles alkalom apropóján kerül a boltokba a QForce, mely elsősorban tradicionális irányítással és kamerakezeléssel adózik a sorozat első részei előtt. Ha visszasírod a klasszikus fejezeteket, akkor az amerikai piacon Full Frontal Assault néven futó cím a Te játékod lesz! Természetesen online kooperatív módnak is örülhetünk.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...