Hétvégén lesz az őszi PlayIT Show!

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 21.
  • Rendezvény
Link másolása
Tedd szabaddá a hétvégédet, hiszen szombaton és vasárnap tartják meg a Budapest Game Show örököseként számon tartott PlayIT Showt! A rendezvényen előadások és versenyek várnak, na meg az ősz legnagyobb címeit is kipróbálhatod majd a kiállított játékgépeken!

November 24-én és november 25-én tartják meg idén az őszi PlayIT Showt, aminek a keretein belül természetesen a HoldfényCon is helyet kap majd. A gamer összejövetelen több mint száz játékgép várja az érdeklődőket, ahol az elmúlt hetek és a következő hónapok legnagyobb címeit lehet majd kipróbálni, a vállalkozó szelleműek pedig versenyeken is megmérethetik magukat.

A buli a Millenárisban lesz, egy- és kétnapos jegyet egyaránt válthatsz a helyszínen, vagy elővételben az akciót támogató üzleteknél. Rengeteg előadás és bemutató várja majd a játékosokat, a kipróbálható játékok között pedig olyan címek szerepelnek többek közt, mint a Halo 4, a Far Cry 3, a StarCraft II: Heart of the Swarm, a Call of Duty: Black Ops II, a Forza Horizon, a Need for Speed: Most Wanted, az Assassin's Creed III vagy a Hitman: Absolution. További információkért látogass el a hivatalos oldalra!

Mi ott leszünk, Ti jöttök?

9.
9.
hedzsooo
#7: Bakker, remélem még adni fogják a mozik 28-a után is, a hónap végétől leszek szabin Bp-n, meg Szegeden! :D
8.
8.
hedzsooo
Sajnos picivel később kezdődik a szabim és leszek Bp-n, pedig jó lett volna már erre kinézni. :P
7.
7.
giga321
Hát én most nem megyek el mondjuk osztálytársam mondta hogy menjek a csapatba mert LoL versenyre mennek mondom ááá messze vagyok én attól hogy versenyeken részt vegyek meg kb csak teemóhoz értek szal kihagyom meg inkább moziba megyek felhőatlasz premier huehueheuheuhue.
6.
6.
Lacee.
Még ha ingyenes lenne, mint régen a BGS akkor talán, de így, főleg, hogy most jön pénteken az ACIII pc-re biztos, hogy nem megyek.
4.
4.
nagyhasÚúúú
#3: Lakcímedet, otthonod pontos GPS koordinátáit, és személyi számodat is írd már le. :DDD

Egyébként, hogy a témához is szóljak, nem ajánlom senkinek. Rengetegen vannak, kipróbálni alig lehet valamit, és sok értelme sincs az egésznek. A versenyek talán elmennek, de mivel kompetitív BO 2 lanban konzolon szinte 100%, hogy nem lesz, max zombie mode, nem köt le.

A BGS sokkal jobb volt.
3.
3.
strike19
Én lehet elmegyek.Egyébként nem budapesten lakom hanem 57 kilométerre budapesttől.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...