Halo 4 - a jövő héten új multis módok érkeznek

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 22.
  • Hír
Link másolása
A 343 Indrusties megerősítette, hogy a jövő hét folyamán friss játékmódokkal bővül a Halo 4 többjátékos szegmense. Az Oddball és a King of the Hill talán már ismerősek lehetnek, ám kétségkívül kedvelt időeltöltésnek bizonyulnak majd. Az idő mindent eldönt.

Még egy hónap sem telt el a Halo 4 megjelenése óta, és a tartalmi utánpótlásra nem kell sokat várnunk. Először is ott vannak a heti Spartan Ops-adagok, de a kompetitív multi esetében sem kell beérnünk az alapból elérhető felhozatallal. Jövő hét hétfőn két új játékmóddal bővül a multiplayer.

A felhozatal a FFA Throwback playlisttel gazdagodik, mely voltaképpen két új módot tartalmaz: az Oddballt és a King of the Hillt. Akik igazán kemény free-for-all kihívást keresnek az online csatatereken, tutira megtalálják a számításukat.

A következő térképeken élesíthetjük a mókát: Haven, Abandon, Adrift, Complex és Solace. A 12 perces meccsek során 50 vagy száz pontot kell gyűjteni a győzelemig. A fejlesztők fejese, Jessica Shea szerint az új játékmódok kellő kihívást biztosítanak azok számára is, akik idáig a csapatjáték során domináltak. Lehet, hogy felborul az eddig jól működő taktika.

11.
11.
p3ti
9.
9.
robogo98
én jelentkezem
elroberto98
8.
8.
McDuff
#6: pontosan!

Aki akar Spartan Ops-t játszani,vegyen fel Live-n:McDuff HUN
macellus kollegával nyomtuk már,baromi nehéz,de mivel lehet 4-en is tolni,jó lenne ha vkik még csatlakoznának!:)
7.
7.
Macccy
#6 Új pályát majd csak a Crimson, Majestic és Castle pálya-pakkok részeként fogunk kapni (3-3-3 db) amelyet a Limitált Gyűjtői Kiadás tulajdonosai ingyenesen megkapnak ... Sajnos a többieknek először nem lesz olcsó ezen 9 pálya, de állítólag más tartalmakat is tesznek mellé (valószínűleg páncélok, fegyverek, avatár prop, etc.)
6.
6.
Scoo
Kicsit furán van megfogalmazva, de a lényeg:
Igen, voltak már ilyen játékmódok. Az újdonság az, hogy ezúttal free-for-all-ban is lehet majd játszani ezeket. Ennyi.
Inkább új pályákat kérnék :)

Ui: a Halo4 pedig istenkirály game!
5.
5.
Antonov77
#4 Ott a pont! Teljes mértékben egyetértek! Kicsit ciki kedves cikkíró. Elöbb tájékozódunk, begyűjtjük a megfelelő infòkat és csak azután írjuk le a jól átgondolt tényeket.
4.
4.
Macccy
#1 Az egy dolog, hogy kevés olvasó kommentel vele kapcsolatban ... De hogy egy cikket miért kell fogalmatlanul megírni, az számomra rejtély!! Mind az Oddball, mind pedig a King of the Hill része az online játéklistáknak a több mint két héttel ezelőtti megjelenés óta. Előbbit 2670, míg utóbbit 2330 játékos játssza ebben a percben is! Az FFA Throwback kategória szintén részét képezi a War Games-nek már lassan egy hete, ez tehát minimum összezavaró hír!
Aztán majd jönnek a so-called Trollok és a baromságon felbuzdulva elkezdik savazni a Halo 4-et, mert miazhogy nem volt benne eme két mód a kezdettől!
Kedves cikkíró, illene a publikálás előtt utána nézni a dolgoknak és nem butaságokat leírni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...