Asztali gépekre is jön a Resident Evil: Revelations?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 23.
  • Pletyka
Noha a Resident Evil: Revelations eredetileg Nintendo 3DS-re jelent meg, úgy fest, hamarosan PlayStation 3-on és Xbox 360-on is tiszteletét teheti a játék. A kézikonzolos anyag jó értékeléseket kapott, azt mondják, inkább a negyedik részt idézi játékmenetében.

A korhatár-besorolásért felelős dél-koreai szervezet honlapján már szerepel a Resident Evil: Revelations PS3-as és Xbox 360-as változata, így joggal bízhatunk abban, hogy a Nintendo 3DS-en bemutatkozott epizód az asztali gépeken is tiszteletét teszi.

 

Noha kézikonzolos játékról van szó, a technika miatt nem kell aggódnunk, elvégre a Revelations alatt ugyanaz a motor fut, mint a nagygépes verzióknál, így tulajdonképpen a csinosításra kellene csak összpontosítaniuk a fejlesztőknek.

Noha a Resident Evil 7-re minden bizonnyal még éveket kell várnunk, meglepő lenne a Capcomtól az utóbbi idők tapasztalata alapján, ha mellékágak és letölthető címek nem jelennének meg addig a sorozat égisze alatt.

Várjuk a hivatalos bejelentést!

13.
spikee576
nagyon jórész a régi resifilling visszajön játékközbe és ez jó meg ehhez kell gondolkodni is vmennyit úgy mint régen jólenne ps3v360-n is végigvinni nagytv-n lenne az igazi aki nemjátszotta 3ds-n semmikép ne hagyja ki.
12.
koffein
Isteni élmény volt. Csak ezért vettem 3ds-t és nem bántam meg. 3d az meg külön öröm volt benne. Remélem megmarad benne a nagygépeken is.
11.
felegyi
Durva hogy egy "kis" cím jobb értékelést kapott a gamerektől mint a nagy tesója...
10.
KopyAti
Meg az első!!!
9.
ground
#2: Egyetértek. Az kellene már. Nem ez az action styling. Akárki akármit mond a 2 volt a legjobb.
7.
Yanez
Micsoda hír!Fuck Yeah!
5.
strike19
#2: Én is unom ezt a futva lövöldözést.Nekem bőven megfelel a resident evil 5 irányítás vagy a Resident Evil 0-ban látott.
4.
strike19
Valahogy ez jobban érdekel ,mint a Resident Evil 6.
2.
azureknight0715
Jöjjön ez vagy jöjjön egy resident evil 2 remake. Már tököm kivan ezzel a sok akciólövöldével. Ha iylen játékot akarnék akkor call of duty-t vagy valami más értelmetlen játékot vennék aminek ez is a lényege.
1.
keiji maeda
jó lenne ez jó hír ahogy néztem róla gameplay-t sokkal jobb mint ez a fos resident evil 6 ezt nagyon elbaszták sajnos
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...