GRID 2 - acsivadászoktól jönnek az achievementek

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Példátlan lépésre szánta el magát a Codemasters, a GRID 2 achievement- és trófealistáját ugyanis az Xbox 360 Achievements és a PS3 Trophies munkatársai rakják majd össze.

A Codemasters pénteken bejelentette, hogy eddig példátlan módon külső segítséget kér a GRID 2 achievementjeinek és trófeáinak összerakásához. Nem hiába: lehet, hogy az acsiknak presztízsértékük van mindössze, de akik komolyan veszik az acsivadászatot, értékelik, ha egyedi kihívással készülnek a fejlesztők.

A Codies így az Xbox 360 Achievements és a PS3 Trophies csapatát kérte fel a feladatra; aki nem tudná, a két szájt a játékokban fellelhető achievementeket és trófeákat vesézi ki, egyszersmind az acsivadász közösség is náluk gyűlik össze. A szerkesztők a GRID 2 dizájnereivel együttműködve állítják össze a listákat, a munkálatokat pedig a kezdetektől fogva dokumentálják majd a rajongók legnagyobb megelégedésére.

Az Xbox 360 Achievements és a PS3 Trophies régóta várt ehhez hasonló lehetőségre, a főszerkesztő szerint sok évig szapulták a fantáziátlan achievementeket és trófeákat, itt az ideje, hogy ők maguk is bizonyítsanak. A Codemasters Racing Studio vezető producere szerint a döntés előnye, hogy a srácok egyedi és valódi kihívást nyújtó acsikat tudnak majd összerakni úgy, hogy azok egyszersmind a játék erősségeihez is igazodnak.

Látjátok, számít még a feedback - várjuk a végeredményt!

22.
22.
Pain
#10: Én személy szerint rühellem a multi trófeákat. Ott van példának az AC: Brotherhood. A kettőt megcsináltam platinára, mert élveztem, ezt is szeretném, de az online része közbeszól, ugyanis azoknál másra is vagyok utalva. Az ilyet találom értelmetlennek. Teljesen igazad van az ilyen fps multi trófea farmolások nagyon sz@rok.
21.
21.
Zacsivadász :) háhá, wolverine ezen szakadtam :)
20.
20.
Extol
#2: Steam-en volt szerepe tavaly nyáron, én néhány játékból kigyűjtött öcsivel nyertem egy újat. De ritka az efféle "rendezvény".
19.
19.
Jared
Elvileg 2013 nyarán adják ki csak :-(
18.
18.
Wolverine
A játékról adjanak több infót inkább hogy mire számítsunk és mikorra lökik ki, ne a zacsivadászatról..
17.
17.
K2 The Highest
#14: Én inkább az Acsiribanc kifejezést kedvelem ;)
16.
16.
shifteeh
#14: Ősi magyar szó, már eleink is használták, mikor átkeltek a Vereckei-hágón.
14.
14.
markoci555
az acsivadász egy létező szó? :)
13.
13.
Jared
Ö ez tetszik igaz PSN-en 5-ös szintű vagyok hamarosan 6-os de mostanság én is elkezdtem Trophy Hunter lenni xd és egy kérdés mikor jön majd ki ez a játék ?
12.
12.
Jinbobo
Nekem eddig 17 platinám van, és eddig 2121 trofi!
Szerintem jó dolog a trofi gyűjtés, alaposabban ki lehet ismerni a játékot. Én speciál örülök amikor szerzek egyet. Persze lehet mondani hogy értelme nincs, de szerintem az önértékelés szempontjából igenis jó dolog. Nem igen lehet dicsekedni velük az tény, ezeket a kihívásokat azoknak találták ki, akik nem elégszenek meg egy egyszerű végigjátszással, hanem akarnak még némi extrém kihívást.
11.
11.
lackosor6
Furcsa, mert egy autós játékban a haverokkal eddig a kör/szakaszidőben versenyeztünk, nem a trófeákban...
10.
10.
shatterhand
#8: Lost planet2 platina trófeájánál olvastam olyat,hogy a magyar gyerek hónapokig nyomta a nyomorult multit de sikerült neki kiszedni.
Na az még kemény is volt, mert asszem csak pár száz ember szedte ki olyan elmebeteg trofik vannak benne.

Egyébként azzal nincs gondom,ha vki tényleg azért szedi ki amiért kitalálták. De 95%ban mást se olvasok mint,hogy egymást farmolják. Anélkül sose jönne össze, úgy meg nem az igazi. Bad company2nél már boldog-boldogtalan angol-német irogatott harc közben,hogy késes trofit nem-e szedjük ki. Hát a fa>om ki volt tőlük.
Magyar gyerek meg azt kérte hogy menjek el a házba had döljön rám. 2óra után meguntam,hogy semmit se játszok, csak szenvedünk (vki mindig kilőtte őt a tankból:)). Na azóta nem segítek ilyenbe.
9.
9.
shatterhand
#6: Ez a kedvezményes dlc eszembe se jutott. Na annak lenne nagy értelme. Még én is nekiállnék.
8.
8.
Akkor most jöjjön egy ellentétes vélemény, én személy szerint szeretem a trofeakat, viszont nem elet-halal módjára gyujtom őket, hanem bizonyos jatekoknal jól esik azt kimaxolni, minden apró részletet a magadenak tudni.Egyetlenegy platina trofeam van, mégpedig a Dynasty warriors gundam 3 ;) ha ismeritek, tudhatjatok, hogy az egész játék egy gyujtogetes, ráadásul kevesen nyomják itthon, így jó volt kimaxolni ;) nekem egy nagy élmény volt. Így megértem azokat akik normális keretek között nem gép módjára a játék kárára acsiznak, hanem a játékot játszva mindent de mindnt megszereznek.
7.
7.
shifteeh
és mi lenne, ha az acsikat kihajítanák a francba, és az arra szánt időt inkább a belső nézet elkészítésére fordítanák?
6.
6.
Quent1n
#3: Egyetértek. Számomra akkor lenne értelme ha járna érte valami ahogy jardo is írta. Mittudomén kedvezmény DLC árából, lockolt verda, különleges map vagy valami. Igaz, hogy én későn csöppentem be a PS3 világába de abszolút nem mozgat a trófeázás ebben a formában.
5.
5.
Kocsis92
#1: a lehető legrosszabb hírhez írtad oda szerintem pont :) most épphogy felvettek valami külsőst h megcsinálják ők az acsiket ==> nem a fejlesztő ideje megy el vele, tehát több ideje marad a játékra:)
4.
4.
Cooper911
#1: +1

Csak hogy ki ne maradjon: Belső nézetes achievment nem lesz? >)
3.
3.
shatterhand
Egyetértek. Semmire se jók ezek. Akik trófeáznak még csak nem is élvezik. "vki segítsen, lőjük egymást itt és itt", meg hasonlók. Ez minden csak nem szavatosságnövelő. hajtanak vmi platinumra ami kutyát nem érdekli.
nekem egy sincs, de senki nem is kérdezi. Meg amúgy se néztem meg még,hogy hányas szinten állok, hány bronz,silver,gold kupám van.
Játék alatt is baromira zavar,hogy csinálok vmi alap dolgot, erre kizökkent az üzenet,hogy melyik trofit csináltam meg. pfff
2.
2.
jardo
Jó dolog az achievement, csak éppenséggel a haverok előtti villogás mellett lehetne neki komolyabb szerepe is. Mondjuk valamilyen arányszámmal járhatna érte MS pont, vagy pl. ezekkel is lehetne egy az egyben vásárolni a marketplace-n, stb. (Csak épp nem olyan undorító, nevetséges, sóher megoldással, amivel a Microsoft állt elő nemrég...)
1.
1.
AdolfGalland
Lassan többet foglalkoznak a készítők az achievementekkel mint a játékkal. Jópofa dolog a gyűjtögetés, de a rá szánt időt inkább a játékok tökéletesítésébe kellene fektetni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...