Így bütykölünk majd az új SimCityben

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 28.
  • Videó
Link másolása
A kackiás bajuszú kreatív rendező bevezet minket a SimCity mélységeibe, s egyúttal tudatosítja bennünk azt a tényt, hogy álmaink városában ezernyi a tennivaló. Akinek fűlik hozzá a foga, piszlicsáré dolgok százait valósíthatja meg.

Az alföldi betyárokra emlékeztető arcszőrzettel megáldott kreatív direktor, Ocean Quigley azt ecseteli a SimCity kapcsán, hogy az aprólékos játékosok teljesen el lesznek kényeztetve. Temérdek bütykölési lehetőség, mikromenedzsment, s kattintgatás vár ránk a 2013. március 8-án megjelenő Maxis-címben.

6.
6.
PapaVoodoo
#5: Köszi a választ. A Diablo III. óta tudom, hogy ez a folyton kötelző netkapcsolat nekem nagyon kényelmetlen. Persze gondolom itt nem fogok elvérezni egy lagon, de ha nagyritkán van időm játszani és ki írják hogy karbantartás vagy akármi Error meg ledobál vagy ha épp olyan helyen vagyok ahol nincs net vagy gyenge (szálloda) akkor nagyon zavaró hogy megvan a játék de mégsincs meg.

A gép igény egész barátságos egy Intel Core 2 Duo Processor 2.0GHz on már elindul a kérdés hogy Intel HD4000 elég lesz-e neki. De valahol akörül várható a GPU követelmény. Ami szintén nem vészes (nekem épp meglesz :) ).
5.
5.
number361
#4: Úgy tudom, hogy lehet, de a folyamatos net kapcsolat az kötelező lesz hozzá sajnos. :(

Szerintem inkább DLC-k halmaza lesz és ha sikeres lesz a játék, akkor fognak kiadni hozzá kiegészítőt.
Én inkább arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire tudja jól futattni a gépem ezt a játékot a valóságban...
4.
4.
PapaVoodoo
Arról esetleg van több infó, hogy mennyire kötelező ez az oline város szomszédolos dolog? Lehet úgy várost építeni, hogy ne kelljen mások városaitól függni sőt egyáltalán foglakozni se kelljen vele.

Egyébként rmélem jól sikerül a játék nekem szerintem ez lesz az év játéka... lesz hozzá kiegészítő ? :)
2.
2.
number361
Le is ellenőriztem most egy weboldalon, hogy biztosan menni fog-e high grafikán a dolog. (laptopom van) Elviekben bőven elviszi a gátán az 500M GTX 560 kártya és egy mobility I5-ös proci a játékot.

Már alig várom, hogy megjelenjen! Remélem azért lesz rajta bőven grafikai beállítás, hogy minden gépen gond nélkül menjen majd.

Amúgy ez az egyik játék a három közül (másik kettő Blade&Soul és DMC) amit jövőre nagyon várok. Talán még a SC2: HoS.

Remélem, hogy be fogja váltani a hozzá fűzött reményeket.
1.
1.
Cooper911
Hehh, nem is tudtam, hogy Rumcájsz kreativ direktor lett :D

Egyébként jó kis game lesz ez. Visszajön az igazi Simcity feeling.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...