Gameplay traileren a Company of Heroes 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. november 29.
  • Videó
Link másolása
Habár ma hajnalban levetítették a Company of Heroes 2 játékmenetét bemutató előzetest az Xplay-en, a Relic Entertainment csak most vette a fáradtságot, hogy a nagyközönség elé tárja a brutálisan jó kedvcsinálót.

A THQ átaludta a napot, így estig kellett várni arra, hogy mi is megtekintsük a Company of Heroes 2 első, valódi ingame felvételeket tartalmazó előzetesét. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy napjainkban így kell kinéznie egy valós idejű stratégiának. A keleti front borzalmait ennyire hitelesen talán még egyetlen videojáték sem adta vissza, nagy gratula jár a Relicnek. Katonáink könnyen megfagyhatnak a zord szovjet télben - vajon megváltoztathatjuk a második világháború kimenetelét? 2013 márciusában kiderül, kizárólag PC-n. Köszönjük, Diego1994!

16.
16.
MT79
THQ létszéives rakjatok össze egy Dawn of War-t is mer megpusztuloook :DD v egy uj Space Marine-t!
15.
15.
Stranger
#10: Szerintem is... Teljesen kidolgozott minden még közelről is.
14.
14.
Elkor
Várakozás idejére ajánlanám: http://www.humblebundle.com/
1 dollárért az eddig Company of Heroes játékok + néhány egyéb THQ által kiadott játék
13.
13.
Quent1n
Fura a fog megoldása ezt még szoknom kell :) A játék erősen várós de én csak a multi miatt fogom megvenni ha megveszem. Az első részt rongyosra játszottam már de a singlet a mai napig nem vittem ki :)

Remélem vége a P2P multinak lesznek normális szerverek és rendesen szűrik a csalókat valamint foglalkoznak a játékkal (új official mapok pl.).

Játékmenetbe nekem egy dolog kell a hülye random marhaságok erős visszavágása. Vagy legalábbis multiban vágják vissza őket single-ben olyan szinten maradhat mint most, végülis élethű. :)
12.
12.
Ótvar
#11: Mellesleg aki VALÓDI GAMEPLAY szösszenetet szeretne látni annak íme:
1.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=lK0YXLcsl3I
2.rész:
http://www.youtube.com/watch?v=_3AuaWDuVQs
11.
11.
Ótvar
#10: hát nekem kb 10 éves, de nem szereti nagyon, az 1. részt azt viszi minimumon (persze a lag miatt minimum, kicsit többet is tudna), de azért ez merev kijelentés.

Multiban biztos jobb a starcraft2, de én még mindig ennél maradok. favorit az első része is, és már megrendeltem a gyűjtői változatot is :)

#8: A THQ meg nem csapat, hanem kiadó. A Relic csinálja, és a THQ pénzeli őket, pedig a csőd szélén táncolnak
10.
10.
randall13
#8: Grafikát fikázza? oO A legszebb RTS-ről van szó, számos FPS-t szó szerint megaláz a grafikájával. És emellé még van rombolható környezet is. i-re a pontot pedig a hihetetlenül alacsony gépigény teszi fel, még a 10 éves gépeken is elfut. Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy volt képes a Relic ezt összehozni.
9.
9.
wolfwarrior
Szerintem két kézzel fogja kihúzni a THQ-a csávából a Company of heroes mindig olyan volt nekem mintha a Call of duty2-ben csicskáztatnám a katonákat.
8.
8.
csoki0619
Mar alig varom, h megjelenjen a SASszem osztag, es a grafikat fikazza. Bar mivel reteg jatek, az a reteg, aki jatszik vele nem foglalkozik vele.Egyebkent a THQ egy remek csapat, nem is ertem h nem csap le valami penzes ceg ra.Remelem rendbe jonnek a dolgok a hazuk tajekan es a CoH utan folytatjak a Warhammer szeriat.Mai napig jatszom. Thumbs up for THQ!:D
6.
6.
Lorthirash
A single biztos jó lesz azonban multiplayer téren maradok StarCraftII nél az verhetetlen főleg hogy jön a kieg (102nap és 2 óra múlva XD kb) azér várós mert első részt szerettem néha néha multizgattam is vele.
5.
5.
randall13
#2: Sajnos már rétegjáték :(
4.
4.
ptmilan
Mindig is egy II. vh-s stratégiai játékot vártam, és íme. :-) Remélem jó lesz.
2.
2.
miki1105
Eddig jól néz ki, ha ezt a THQ jól "behúzza" akkor szerintem sokat fog pénzügyileg nekik segíteni.

"Nyugodtan kijelenthetjük, hogy napjainkban napjainkban így kell kinéznie egy valós idejű stratégiának." 2x szerepel a napjainkban, nem mintha sokat számítana, de nehogy valaki belekössön már :-D
1.
1.
Cuppak
Várom már, jó játék lesz :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...