Májusban érkezik a Beyond: Two Souls?

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 1.
  • Pletyka
Link másolása
Durvát bakizott a PlayStation.com oldala, ahol egy ideig azt olvashattuk a Beyond: Two Souls adatlapján, hogy a játék 2013 májusában érkezik. Az üzemeltető azóta korrigálta a hibát, de a szóbeszédlavinát már nem tudta megállítani.

Az IGN magazin rátette a kezét a PlayStation.comról kiszivárgott képernyőlopatra, amin tisztán kivehető, hogy a Beyond: Two Souls 2013. május 25-én lát napvilágot. Az adatlapot azóta frissítették, és eltűnt róla a napra pontos dátum - a Sony állítja, az üzemeltetők hibát követtek el, de azóta rend a lelke mindennek.

A Sony leszögezte, hogy nincs hivatalosan bejelentett megjelenési dátuma a Beyond: Two Souls-nak. Tény, hogy David Cage csapatának játéka már alfastátuszban van, de a termékoldalon rövid ideig látott dátum nem fedi a valóságot.

Amíg nincs megerősített megjelenési időpont, addig csak annyit mondhatunk biztosra, hogy a Quantic Dream pszichológiai thrillere 2013 folyamán lát napvilágot.

8.
8.
p3ti
6.
6.
bodortamas1
#5: Simán, tuti világsiker lenne egy ilyen film :)
5.
5.
alexcargooo
ebből filmet is csinálhatnának
4.
4.
MrBrooks
Addig marad a Heavy Rain. Ötödszörre. :D
3.
3.
bodortamas1
Én is nagyon várom, nagyon tetszik!
2.
2.
CreateeX
De méég mennyire váárom :D Fahrenheit, Heavy Rain, ez a két játék a kedvenceim közé tartozik, s szerintem (tuti) hogy ezis fog tetszeni :))
1.
1.
koffein
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...