Ninja Gaiden Sigma 2 Plus - képek és részletek

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 1.
  • Képek
Link másolása
A PlayStation Vitára érkező Ninja Gaiden Sigma 2 Plus az újoncoknak is kedvez, elvégre a Hero Mode-ra keresztelt foglalatosságban a kihívás érezhetően gyengébbnek ígérkezik. Befutottak az első screenshotok is.

Nem kell a PlayStation 3-as Ninja Gaiden Sigma 2 szimpla átiratával beérnünk a Plus alcímet viselő PS Vitás verzió esetében. A Team Ninja szeretne új rajongókat is toborozni. A legendás nehézség ne riasszon el senkit, hiszen a Hero módban a kihívás mérséklődik, így nem dobjuk a sorokba a konzolunkat egy kínos baklövés után. Ebben az üzemmódban némileg módosul az irányítás is: Ryuval például messzire dobhatjuk az ellenfeleket az érintőképernyő segítségével.

Hősünk ráadásul automatikusan védekezik a támadásokkal szemben, ha netán nagyobb bajba kerülnénk. A játékban találunk egy Ninja Race nevű módot is, melyben különféle itemeket ragadhatunk meg, amik aztán növelik Ryu sebességét. Ezzel láncba fűzhetjük az öléseket, fokozatosan még erősebb támadásokkal operálva.

Végül a Tag Mission Mode-ban irányíthatjuk Ayane-t, Momijit és Rachelt is, természetesen új kosztümökkel felvértezve a hölgyeket.


Ha a Ninja Gaident a kihívás miatt szeretted, megnyugodhatsz, hiszen a könnyebb módokon felül visszatér a klasszikus nehézség is - új "hardcore" elemekkel megspékelve. A Ninja Gaiden Sigma 2 Plus 2013 elején jelenik meg PlayStation Vitára, a fenti képek már a handheld változatból származnak!

6.
6.
p3ti
#2: PSPre sem volt Resident evil...... pedig azért vettem meg anno mert a capcom 1x meg említette hogy lehetséges egy PSPs resi :\
5.
5.
Freed
Szép a nénik dekoltázsa :-)
3.
3.
DeVincent
#2: Egyetértek veled.
Fps-t egymás után dobnak ki rá, de nem ártana valami mást is.
Én ezeknek örülnék a legjobban: God of War, Resident Evil, DMC, Batman, Final Fantasy, Monster Hunter....
2.
2.
spikee576
jólnézki bivalygép ez a vita csak a játékfelhozatalnak kéne ps3 szinten lenni kevés rá az egyedi játék meg szégyen hogy nincs rá resident a 3ds-n meg kettőis van.de god of war is jólenne rá nemcsak a sok fps.
1.
1.
koffein
Tetszik. Lehet pótolni fogom a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...