Launch traileren a Mass Effect Trilogy

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 5.
  • Videó
Link másolása
Shepard kapitány már három epikus kalandot élt meg, de nem biztos, hogy minden rajongó ki tudta próbálni a trilógiát. A BioWare szerepjáték-sorozata a héten jelenik meg gyűjteményként, így újabb előzetessel gazdagodtunk.

A Mass Effect Trilogy PC-n és Xbox 360-on már elérhető, PS3-ra december 7-én érkezik. Ez a legjobb mód arra, hogy egyetlen kiadás keretében az összes részhez hozzájuss, ráadásul a legfontosabb DLC-ket is tartalmazza a csomag. A Sony konzolját birtoklók egyébként most próbálhatják ki először a trilógia nyitódarabját.

11.
11.
HerodPK
a legepikebb játék amivel valaha dolgom volt .. bár mint 3 rész megvan Pc-n csak ajánlani tudom minden kedves érdeklodonek:)
10.
10.
drat576
#9: konzolon nem volt egyik részhez sem, magyar felirat kizárólag PC-n volt, de a ME2-nél meg agyfaszt kaptam h a bolti verzió csak magyar felirattal megy, úgyh letorrenteztem az angolt és azt toltam (nekem inkább nyűg a magyar szöveg, nálam angol hanghoz csakis angol felirat párosulhat - pláne hogy sokszor béna a lokalizáció vagy tele van félrefordításokkal)
9.
9.
pitlord23
#7: Azért hőbörögnek mert az első két résznél volt magyar felirat így aki nem tud angolul az úgy járt hogy elkezdte játszani a szériát aztán rájött hogy a harmadik részt már nem fogja érteni, azért ez elég bosszantó. A nem-hivatalos fordításra meg 1 évet kell várni, miközben a csapból is az folyik hogy ez meg az van az új mass effecttel :)
7.
7.
drat576
#5: Mindig a ME-nél hőbörögnek az emberek, pedig a legtöbb játékhoz nincs magyar felirat, pláne konzolon, PC-n mondjuk ott vannak a nem-hivatalos magyarítások
6.
6.
Monyo2012
Karácsonyra beszerzem.
Igaz játszottam az 1-el (PC) és a 2-vel (PS3), de még így is olcsóbb mint a a 3. rész egymagában. :D
5.
5.
Falcon
kár hogy konzolon nincs magyar felirat felháborít hogy a leggagyibb filmeket is le tudják szinkronizálni, de a 15ezer forintos játékokban még felirat sincs! tuti kihagyom mert elakadnék benne angol tudás nélkül:(
4.
4.
Scoo
ööö...valaki mondja már meg mi a különbség az egy hónappal ezelőttihez képest, mert én nem látom.
3.
3.
Jared
Tuti vétel lesz a Far Cry3-al együtt :)
2.
2.
szcsaba1994
90% ME3, 5% ME2 és ME1.
Nem éppen trilogy trailer ,de meghozta hozzá a kedvem, hogy folytassam a harmadik részt :)
1.
1.
Necreon
A trailer már kint van elég rég óta, most a konzolok miatt még egyszer? Hát... nem az én dolgom, ti tudjátok.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...