Ingyenes lesz a Street Fighter X Mega Man

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 9.
  • Hír
Link másolása
Egy szingapúri tehetség zseniális crossoverét felkarolta a Capcom, így a Street Fighter és a Mega Man szerelmesei újabb ingyenesen letölthető címmel gazdagodnak PC-n. A retrojátékok kedvelői figyeljenek!

A Capcom azt tervezi, hogy kiadja az egyik rajongó által készített crossovert, a Street Fighter X Mega Mant. A PC-s alkotást december közepén tölthetjük le, teljesen ingyenesen. A japánok keresve sem találtak volna jobb alkotást a két sorozat 25. születésnapjának apropóján. Ennek megfelelően a látvány is a klasszikusokat idézi.


"Ez a játék szimbolizálja a rajongóink szenvedélyét és elkötelezettségét" - mondta a Capcom amerikai részlegének elnöke, Christian Svensson a 25. szülinapi ajándék kapcsán. "Kötelességünknek éreztük, hogy ezt a csodálatos élményt mindenkivel megismertessük."

A játék egyébként a szingapúri Seow Zong Hui keze munkáját dicséri. Mega Mant irányíthatjuk ebben a 8-bites világban, ahol találunk majd nyolc, Street Fighter-témájú helyszínt is. A főellenségeket szintén a népszerű verekedős játéksorozat ihlette - megölésükhöz egyedi stratégia és Mega Man speciális mozdulatai szükségesek.

A Street Fighter X Mega Mant december 17-én tölthetjük le. Köszönjük, Cuppak!

5.
5.
Yetikee
Régi pokemon játék nincs pc-re véletlen ?:D még a gameboy advance v colouros játékokra gondolok.
3.
3.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...