A héten indul a Hawken nyílt bétatesztje

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Adhesive Games bejelentette, hogy a Hawken nyílt bétatesztje december 12-én veszi kezdetét, így már mindenki kipróbálhatja az online mechás játékot. Ellenben a végleges verzió megjelenése késlekedik.

Az óriásrobotos címeket mindig is imádtuk, s hiába készül serényen a sorozat ősapjának következő darabja, a MechWarrior Online, létezik másik alternatíva is. A Hawken szerverei december 12-én élesednek - egy előzetes regisztráció után bárki belevetheti magát a testre szabható mechák háborújába.

Khang Le, a stúdió társalapítója kifejtette, hogy rendkívül izgatottak ezekben a napokban, elvégre szeretnék, hogy a Hawken olyan szórakoztató legyen, amennyire csak lehetséges. A nyílt béta világszerte elérhető lesz, kivéve Kínában, de az minket nem érdekel.

A csapat emellett megerősítette, hogy mégsem tudják tartani a korábban bejelentett megjelenési dátumot és jelenleg azt sem tudni, hogy pontosan mikor válik elérhetővé a végleges változat. Bízzunk benne, hogy a béta ütemtervébe nem rondít bele semmilyen hiba, és a jövő év elején a kezünkbe vehetjük a Hawkent!

1.
1.
Cooper911
Na majd jól ki is próbálom.
Sokat toltam a Mechwarrior első és harmadik részével, MW könyvet is olvastam, de ez a game valahogy jobban bejön. Aztán a végleges mwo-nál még változhat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...