Hozzáférhetőbb lesz a Dark Souls II

  • Írta: fojesz
  • 2012. december 11.
  • Hír
Link másolása
A Video Game Awards egyik legnagyobb meglepetése volt a Dark Souls II bejelentése, és mint utóbb kiderült, bőven tartogat érdekességet az új rész: a játék hozzáférhetőbb lesz, de bitang nehéz marad.

A Dark Souls II VGA-bemutatója csak a kezdet volt, az Edge magazin legújabb száma már előzetest is közöl a PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re készülő folytatásról.

Az előzetes beharangozójából sok konkrétumra nem derül fény, ugyanakkor a fejlesztéskor követett fő csapásvonal már ismert: a From Software új szintre emelné a Dark Soulst, és úgy tenné elérhetővé szélesebb közönség számára, hogy a sorozat védjegyének számító nehézséget megtartaná.

A szemléletváltás aligha meglepő, előbb-utóbb lehetett rá számítani, ráadásul a Souls-játékokat eddig terelgető Hidetaka Miyazaki már csak felügyeli a munkálatokat, a tényleges fejlesztést Tomohiro Shibuya és Yui Tanimura vezetik. Az úriemberek elmondása szerint tisztában vannak vele, hogy ez a felfogás esetleg aggodalmat vált ki a játékosokból, ugyanakkor abban is biztosak, hogy azok egyetértenek velük, amiért a Dark Souls jelenlétét The Elder Scrolls-szintre szeretnék emelni az iparágban.

7.
7.
p3ti
#6: Főleg hogy az első rész ps3 exclusive .
5.
5.
AzRaeL
#2: CasuaL réteg : az 1gomb nyomogatós ,qte jelenetes játékosok ( lásd Final fantasy XIII < a Square (Soft akkoriba) Enix is ott hagyta valamelyk sarkon az eszét a X. rész után..mert az olyan nehéz volt -_- )
4.
4.
AzRaeL
Hát remélem is,hogy megmarad a ''nehézség'' ha ezt lehet annak nevezni,mondjuk úgy inkább,hogy ez az alap szint.... ha valaki játszott a Sárga kazettás kis (Retro?) géppel,akkor õ tudja mirõl beszélek.
2.
2.
Mit jelent vajon az, hogy "elérhetőbb szélesebb közönség számára"?
1.
1.
azureknight0715
Az első része után simában meg van neki minden esélye arra hogy elder scrolls szintűre emelkedjen. Bár ahoz sokat kell dolgozniuk még.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...